mandag den 2. maj 2011

Drømmen om hus, have og loppemarked!
Mig og min roomie har for kort tid siden sagt ja til et lækkert hus (med have) inde i midtbyen! :o) Det bliver billigere for os end det har været nu! Huset en masse charme, der er opvaskemaskine, ekstra stue, lækre værelser og ikke mindst MASSER af plads! Vi skal flytte ind 1. august og vi glæder os helt vildt! Dog skal vi finde en 3. lejer for at fylde pladsen ud, og det er vi allerede i fuld gang med!

En anden SKØN nyhed er at jeg har fået fat i en stand på Ingerslevs Loppemarked den 15. maj! :o) Skal stå der med en veninde, og håber da at en masse af jer vil kigge forbi! Er allerede i gang med at sortere retrostof, møbler og tøj! :o)

Nu kan det også være at drømmen om flere loppemarkeder i haven kan gå i opfyldelse, måske i lige så skøn og idyllisk stil, som på dette billede fra boligliv! ;o)

9 kommentarer:

 1. Gratulerer med huset og lykke til med loppemarkedet:-)

  SvarSlet
 2. Ej hvor fedt med et byhus! Hvor er det henne?
  Jeg vil helt sikkert kigge forbi Ingerslev:-) vi ses

  SvarSlet
 3. Det ligger på langelandsgade! :o) Så der er stadig ikke mere end 15 min gang ind til midten af byen, eller 5 min på cykel :D
  Dejligt at du kan komme forbi på Ingerslev!

  SvarSlet
 4. Ej hvor fantastisk. Forstår godt I glæder jer. Så kan du rigtig slå dig løs med indretningen:)

  SvarSlet
 5. Det lyder da mægtigt. Fedt fedt... Det vil jeg også. :-) Have hus og have. Skønt

  SvarSlet
 6. Lyder skønt! Og ja - loppemarked i haven er super. Vores naboers børn har det ofte - men det ender altid med at vi voksne passer boden og deler en kold øl. Super hyggeligt!

  SvarSlet
 7. Hejsa - tak for din kommentar på min blog, du kan tro jeg glæder mig til at modtage det smukke tæppe. Føler mig meget meget heldig!! :) Dejligt du skrev, så jeg fandt vejen forbi din skønne blog. Glæder mig til at følge. ( og tillykke med huset )
  Kh Louise

  SvarSlet
 8. Ej, hvor lyder det skønt med hus og have - kan godt forstå, at I glæder jer :-)

  Hvis jeg kan finde tid til dig, vil jeg gerne kigge forbi Ingerslev (selvom det er i den anden ende af byen i forhold til mig) - der er så hyggeligt og du har sikkert en masse skønne ting med :-)
  //Christine - Århus N*

  SvarSlet
 9. Jeg skal helt klart til Ingerslev, og må da lige kigge forbi Jeres stand. Tillykke med huset - Dét er da helt fantastisk.

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.