tirsdag den 31. maj 2011

Alle mine nye muligheder!

JEG HAR FÅET HULLER I ØRERNE! (Godt nok for 1 måned siden, men nu kan de skiftes!!) 
Grunden til at jeg først har fået det nu, skyldes bl.a. at jeg i lang tid har været meget allergisk overfor nogle slags smykker. Kan kun tåle de ofte lidt dyrere smykker, og min mor kan f.eks. slet ikke tåle at have øreringe i. Så det blev lidt af et sats! 
Jeg kan heldigvis godt tåle at have øreringe i! Nok ikke alle slags, men nu har jeg så fundet ud af at jeg også kan tåle øreringe fra Pilgrim! I hvertfald når det er ørestikkere som på billedet! De er nemlig lavet af kirurgisk stål, hvilket jeg gerne så meget mere af ude i butikkerne! (HINT, HINT) ;o)
Har også svært ved at tåle make-up, fra andet end de lidt dyrere mærkere, da jeg ikke kan tåle parfume. Det er virkelig overraskende, og efter min mening bekymrende, hvor mange produkter der er parfume i!
Nu har jeg så fået lavet en aftale med Matas, så jeg kan aflevere denne øjenskygge fra Rimmel tilbage hvis jeg efter at have prøvet den, ikke kan tåle den alligevel. Der skulle efter sigende ikke være parfume i, men måske det også er andre ting jeg ikke kan tåle. Det er jo efterhånden lidt af en jungle når de kommer til sådan noget! Glæder mig til at finde ud af det! :o) Det vil simpelthen være sådan en lettelse, hvis man ikke skal bruge 225 kr. på hver eneste farve der skal pryde øjenlågene! 

Har i andre også kosmetikprodukter i ikke kan tåle? Kender i nogle gode make-up produkter til rimelige priser, som er uden parfume, og helst også parabener? :o)
Skoene er forresten min venindes, men synes de er über seje, så dem skal i da også lige have lov til at se! Hvem der bare kunne gå i sådan nogle, nu vi er ved muligheder ;o)

8 kommentarer:

 1. Uha, det kender jeg alt for godt. Jeg kan også kun tåle de lidt dyrere smykker, eller det vil sige kirurgisk stål eller ægte sølv. Guld kan jeg oftest ikke tåle. Der er vist også noget om, at guld kan indeholde nikkel. Det er ret ærgerligt ikke at kunne tåle alle smykker, for der findes så mage fine og sjove "billigere" smykker.

  Mht makeup, så har jeg også parfume-allergi, så jeg er også meget vanskelig mht hvad jeg kan tåle. Jeg er begyndt kun at købe Mac (fås i Magasin). Det er uden parfume og parabener, og er bare super lækker kvalitet. Jeg tror efterhånden, at jeg kun ejer makeup fra Mac. Men det er desværre ikke helt billigt.

  Øko-mærker holder jeg mig langt væk fra. De fleste øko-produkter indeholder blandt andet æteriske olier, som altså er ligeså allergi-fremkaldende som kunstige parfumer. Så at et makeup-produkt er økologisk siger absolut ingenting om, hvorvidt de er allergivenlige. Det ved ekspedienterne i forretningerne (særligt Magasin) åbenbart ikke, for jeg har ofte fået make-up eller cremer i gave, fra nogen, som direkte har spurgt efter allergivenlige og parfumefrie mærker, og som så er blevet rådet af ekspedienten til at købe et eller andet øko-mærke. Gave-giveren er ofte så stolt over at have husket, at jeg er allergisk, og bliver tit ret skuffede, når jeg så tjekker ingredienserne, og fortæller at der er parfume i. Så stol ikke på ekspedienter, men tjek selv bagpå varen.

  Og jeg vil give dig helt ret. Når man først bliver opmærksom på, hvor mange af de ting, vi omgiver os med, som indeholder parfume, så er det da lige til at få det dårligt af.

  Håber, at det lykkes dog at styre uden om de værste produkter, og at Rimmel-øjenskyggen viser sig at være parfumefri :o)

  SvarSlet
 2. Hej Julia.
  Du kan evt. holde øje med min blogbiks, da der indenfor en nær fremtid kommer nye øreringe af kirurgisk stål :-) Hvis du har lyst kan du også sende evt. farveønsker mm til mig, så skal jeg se om jeg kan lave noget der evt. kunne falde i din smag. Tak for en dejlig blog! Kig evt. forbi min, der er en give away igang, som slutter i morgen :-) Måske den kunne friste.

  SvarSlet
 3. Jeg kender også alt for godt det med parfumeallergi. Det sutter altså bare R**! Jeg bruger kun Clinique. Synes ikke det er så dyrt, og jeg slår overhovedet ikke ud af det. Og så elsker jeg den grønne farve!

  Har også været ude for det med øko-mærkerne, og at ekspedienterne i Matas ret tit er meget uvidende om deres produkter.

  Ha' en god dag. Med venlig hilsen Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jeg har altid kunne tåle alle former for make up og så vågnede jeg op en dag og og var hævet så meget omkring øjnene at jeg ikke kunne se. Virkelig ikke rart. Så jeg bruger nu kun make up fra nilens jord, det er parfume og parabene frit, og så koster en øjenskygge "kun" 125 kr :P

  SvarSlet
 5. Hej Julia
  Hvor fint med hullerne ;o)
  Jeg kan som godt tåle al mulig stads, men gider det helst ikke, så jeg er rigtig glad for Nilens Jord, jeg synes også produkterne holder godt, sådan at øjenskyggen fx ikke samles i folden, hvilket er vigtigt når man har små tunge øjne som mig :)
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 6. Tak for alle jeres svar! Det er dejligt at høre at jeg ikke er den eneste, om det så gælder at man ikke kan tåle det, eller om man ikke har lyst til at bruge det! ;o)

  Judith: Jeg har endnu ikke prøvet guld eller sølv, men troede faktisk at sølv var mere "urent" end guld? :s Vidste faktisk ikke at Mac er parfumefri! Der skal jeg da vidst lige kigge lidt ;o) Det er også min erfaring med økomærker, at der ikke er altid er parfume i, men derimod æteriske olier og "naturlige" duftstoffer, som jo er det samme som parfume. Det er tit den forklaring jeg får af ekspedienten. At jeg sikkert godt kan tåle det, fordi det er "naturligt". Sådan forholder det sig bare ikke lige ;o) Har prøvet Rimmeløjenskyggen én gang uden at slå ud af den. Men det er ikke altid at det betyder at der ikke sker noget 2. eller 3. gang. Så vi får se!

  Randi: Sikke fine øreringe du har på blogshoppen. Er de alle sammen af kirurgisk stål?

  Pernille! Indtil nu har jeg også kun brugt Clinique. Det er bare noget dyrere end f.eks. Rimmel, men man er sikret at kunne tåle det, og det holder jo i lang tid! ;o)

  Leander: Det samme skete for mig da jeg gik i 8. klasse. Siden da har jeg i perioder været mere sart end andre gange, men har holdt mig fra produkter med parfumer og for så vidt muligt også parabener. Tror da også lige jeg skal kigge på Nilens Jords farveudvalg! :D

  Mette: Tak skal du have! Det er også lidt af en lettelse at jeg i det mindste kan tåle nogle øreringe, og ikke har det samme som min mor! Kan sagtens følge dig mht. den billigere makeup. Det skal helst holde hele aftenen! Man gider jo ikke til at lægge make-up igen midt i festen ;o)

  SvarSlet
 7. Hej Julia.

  Nej dog ikke alle sammen, men jeg har lige været inde og ændre det, så det står ved dem, hvis de er :-) Men jeg har købt ind til nye i kirurgisk stål, så der kommer flere :-D Da de jo ikke er lavet endnu, kan du jo prøve at skrive hvad du kunne tænke dig, og så skal jeg se om jeg kan lave noget der faldt i din smag - uden forpligtelse til at købe selvfølgelig :-)

  SvarSlet
 8. Det kender jeg kun alt for godt, altså ikke at kunne tåle parfume.. Det er utroligt hvor mange der arbejder med parfume og make-up som tror at økologi= ingen parbener og parfume. Tit og ofte er der lige så meget i som i de ordinære produkter..

  Dog kan jeg komme med et lille fif om at Gosh make-up faktisk er parfumefrit.. Dog tror jeg at der er parabener i. De produkter som ikke indeholder parabener holder sig i meget kort tid. Og hvis man som mig sjældent bruger meget andet end maskare er det træls at smide hele skuffen ud hver tredje måned fordi at det ikke holder sig.. og tro mig, en for gammel maskare kan udrette mindst lige så mange skader som parfume kan..

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.