tirsdag den 9. november 2010

Retrolykke der luner + ny vinterjakke!

Jeg har nu endelig modtaget min lune og lækre vinterjakke fra H&M. Og så har jeg endelig fået mit patchwork tørklæde i retrostoffer syet helt og aldeles færdigt!
Det er simpelthen så lækkert at være omgivet af sine yndlingsstoffer (WEIRDO, I know ;o) ), og så gør det jo ikke noget at det samtidig frisker op og luner om halsen, når der nu efterhånden er så koldt at der falder sne fra himlen!

3 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint. Jeg er stadig ikke blevet færdig med mit (startede for flere måneder siden), men sådan er det, når der kommer andet i vejen...Håber jeg snart får mulighed for at gøre det færdigt, så jeg også kan nyde at være omgivet af retrolykke:)

  SvarSlet
 2. Meget flot tørklæde! Det er lige sådan en frakke jeg går og leder efter - kan du sige mig, er den ordentlig varm?

  SvarSlet
 3. Kan godt forstå du gerne snart vil være færdig Malene! Det er så lækkert at lave noget bare til sig selv :D Håber du får det lidt bedre så du får mere overskud!

  Mht. jakke Julie, så synes jeg den er ordenlig varm, ihvertfald i forhold til de der almindelige uldjakker der ikke varmer en skid efter min mening ;o) Og den går langt op i halsen, så der ikke kommer al for meget kold vind ind, hvis man ikke har et tørklæde på. Synes helt klart at den er et godt køb! Jeg er ihvertfald glad for min! :D

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.