onsdag den 8. september 2010

Fremskridt, tak!


Min patchwork bunke vokser stille og roligt! Har tænkt mig at tage billeder for hver gang jeg får klippet/syet, så i kan følge med i hvordan den vokser. Så kan i da se at der sker lidt! ;o) Det er samtidig også en god måde selv at se fremskridtene!
Med hensyn til fremskridt med mig selv, så er jeg ligesom så mange andre, også blevet ramt af forkølelse. Jeg var optimistisk til det sidste, men med 3 andre familiemedlemmer der havde fået turen, slap jeg ikke uden om! Det værste er sådan set ikke at jeg er syg, men at jeg ikke kan komme på arbejde! Hader når jeg er til besvær for andre, og når der mangler folk på ens arbejdsplads. Så fungerer tingene bare ikke optimalt! På den anden side er det jo også rart at vide at folk står og mangler en, så man ikke er helt overflødig ;o) Men med to sygedage i sidste uge pga. ryg/skulder/arm er det bestemt ikke helt optimal planlægning. Det er det jo sjældent.
Håber i andre har det godt? Og god bedring til jer andre i "klubben"! :o)

6 kommentarer:

 1. åh jeg håber du kommer over det :) jeg er selv forkølet og har ligget det meste af weekenden med patchworken i sofaén :)

  Glæder mig til at følge dig patchwork projekt.

  Kh Sara

  SvarSlet
 2. hvor er det fint det blå stof!!!

  SvarSlet
 3. Ønsker dig snarlig bedring! Dejligt at du er så glad for dit arbejde at du glæder dig til at komme der igen :)

  Glæder mig til at følge med i dit patchworkprojekt. Den øverste lap er skøn!
  Selv er jeg blevet lidt grebet af det. Det er et dejligt langsomt pillearbejde, som jeg godt kan lide at have med mig rundt omkring.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Rigtig rigtig god bedring, vi har alle lige ligget syge herhjemme, og min lille basse på snart 8 måneder er langt fra rask...
  Håber du slipper hurtigt over det...
  Kender kun alt for godt det med dårlig samvittighed, arbejdsplads og sygdom...

  Forresten hvad størrelse ca er dine sekskanter til patchwork??
  Har besluttet mig for at lave noget i sekskanter... så vil også rigtig gerne købe stof til dem, hvis jeg stadig kan :) Har været lidt længe om at beslutte mig :)
  KH Micha

  SvarSlet
 5. Tak for alle ønskerne om god bedring! Har det "allerede" meget bedre! :D Fedt endelig at kunne lave ting igen!
  Micha: Du kan stadig nå at købe en patchwork-pakke. Den er klippet op og ligger klar! :o) Hvordan vil du betale? Overførsel eller trendsales? Kan ikke lige finde noget at måle med, så mål får du lige på et andet tidspunkt. Men man kan jo også lave dem i den størrelse man har lyst til.
  Glæder mig til at se hvad du finder på med stoffet :D

  SvarSlet
 6. Nu ved jeg ikke hvad den koster, men send mig detaljer osv til min mail: me @ galleri-micha.dk
  Jeg bruger ikke rigtig trendsales, så helst bankoverførsel...
  KH Micha

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.