lørdag den 28. august 2010

Når hverdagen tager over..
Har virkelig haft blogblokering det sidste stykke tid, og har det nok stadigvæk. Har skrevet flere indlæg, men de er aldrig kommet videre, da de har været alt for negative og i sandhed har været præget af den dybe frustration jeg føler for tiden. Har stadig ikke fundet nogen lejlighed, og det er dybt frustrerende at bruge så meget tid på at søge og på at holde sig opdateret, uden at man får noget ud af det! Det har i høj grad også sat en stopper for mine kreative projekter, lysten og overskuddet har ligesom ikke været der.
Jeg er også startet på mit nye arbejde i denne uge, og hold fast hvor er det hårdt, men heldigvis også spændende :o) Jeg står i en bager, og skal derfor engang imellem møde allerede kl. 6.00, hvilket gør at jeg er fuldstændigt smadret når jeg kommer hjem fra arbejde. Det tager vidst lidt tid at vænne sig til en ny døgnrytme, samt vænne sig til at man ikke længere bare går og tuller rundt derhjemme ;o)
I dag har jeg været en hurtig tur i City vest med min mor. Fandt denne kjole, som jeg tror vil være rigtig fin til næste weekend, hvor jeg skal ind til Århus festuge med veninderne (hvis jeg da kan holde mig vågen!)

Nu slap i ikke helt for at høre på mit brok! ;o) Men det skal der vel også være plads til? Og vi kender det vel alle sammen? Når hverdagen med et snuptag tager over!

5 kommentarer:

 1. Lille spejl på væggen der, hvem sagde livet skulle være nemt og fair? :)
  Smuk kjole. Skønne detaljer.

  SvarSlet
 2. Jeg forstår godt du synes det er lidt træls for tiden. Jeg håber du får held med at få en lejlighed snarest. Skal det være eje el. leje?

  Sender dig smil og glade tanker.
  Mia

  SvarSlet
 3. Hej Julia!

  Jeg kan godt huske, hvor frustrerende det var :-). Alle gode tanker til dig, og jeg krydser fingre for at det hele snart løser sig!

  Iøvrigt Julia: det smukke smukke stof du har i din header, er det noget du vil sælge lidt af?

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Hej Julia.
  Jeg kender det alt for godt. Og det er så deprimerende når man ikke kan slæbe sig til at få lavet noget krea..... for det er jo virkelig noget af det der giver glæde. Jeg begyndte også nyt arbejde for en måned siden. Man er bare helt mast... og stresset oveni. men det gode er at en eller anden dag vågner man og tænker " uhhh, det der gule stof med blomsterne... hvis jeg lige fik fat i noget tapetklister og et kantebånd, så kunne det blive til en ritig fin.... ( et eller andet :-) )

  SvarSlet
 5. Onkel Anne: Hehe ;o) Det bliver det forhåbenligt på et tidspunkt :P Og tak, synes også selv den er skøn!
  Mia: Tak for tanker og smil! :D Det skal vidst være leje, andet er der ikke råd til ;o) Men det er som end også svært nok at få fat i!
  Mette: Håber det også snart løser sig! Går og overvejer om jeg skal sælge noget af det. Troede det var et lagen da jeg købte det, men har nu fundet ud af, at det er et helt nyt dynebetræk.. Kan ikke helt beslutte mig for om jeg skal beholde det sådan.. Tror jeg hælder mest til den løsning, men hvis jeg ombestemmer mig, skal jeg nok skrive det herinde :o)
  Line: Ja, det sker engang imellem at man lige pludselig ud af det blå bliver inspireret og bare MÅ i gang med det samme ;o)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.