fredag den 30. juli 2010

Sikke en mavepumper!
Nok vidste jeg at jeg havde meget stof jeg kunne undvære.. MEN! Se lige den stak/bunke/bjerg! Den går jeg seriøst helt op til navlen! Og hvad er det man siger: Man må ikke gå længere ud end til navlen! ;o) Så nu er det vidst tid til at komme af med noget! Der er alt fra jersey, chiffon, bomuldsstoffer, tyl, flonel, stof med børnemotiver, retro og grydelapper! Kan slet ikke komme mig over mængden!
Håber inderligt at der kommer en masse stofinteresserede forbi i morgen og hjælper mig på land igen!
Priserne bliver sat helt i bund, og jeg garanterer at i kan gøre jer en god handel!

19 kommentarer:

 1. Hvis du har nogle små rester, kunne jeg godt være interesseret, er ved at forsøge mig med patchwork, men har ikke så meget forskelligt stof ;)
  KH Micha

  SvarSlet
 2. Hold da fast...ærgerligt jeg ikke lige kan komme forbi...tager du resten med til blogpicnic på søndag?

  SvarSlet
 3. Jeg har en hel spand med rester, i både retro og nyt! Så du siger bare til! Men sælger pt. helst over loppemarkdet, da jeg så forhåbenligt kan spare tid og porto! :D Men ellers kan du jo kigge forbi. Kipper også gerne stykker af stofferne, hvis du vil have nogle forskellige mindre stykker!

  SvarSlet
 4. Hehe ;o) Tror simpelthen ikke jeg kan få det med i bussen :P Men kan da tage lidt med, hvis du skriver hvad du evt. er interesseret i.. Noget stof du søger :P Der er gode chancer for at jeg har det ;o)

  SvarSlet
 5. bor på Falster så kommer desværre ikke lige den vej... men venter gerne til efter markedet, så jeg er stadig interesseret :)
  håber du får solgt en masse på loppemarkedet :)

  SvarSlet
 6. Okay, det vil være fint! Kan jo lave en blandet pakke til dig efterfølgende :P Det er der med sikkerhed nok til! Kommer du til blogtræf?

  SvarSlet
 7. Hej Julia..
  Jeg mangler meget noget til et lappetæppe (i lidt mere drengede farver - men kommer desværre ikke mod yndlingsstaden i morgen..;()
  Hvis du orker at sælge lidt til mig betaler jeg selvfølgelig porto - eller henter det om 14 dage når vi skal til Århus..
  Kan ikke lige finde din mailadresse - så vil du ikke sende en mail, hvis det har interesse..?;) anne_bc@hotmail.com
  Nyd dagen..
  KH Anne

  SvarSlet
 8. Hej Julia,
  Åh hvor ville jeg også gerne købe noget af alt dit stof, men jeg bor desværre heller ikke i nærheden og kan komme til loppemarked...men hvis der er en masse tilbage må du meget gerne kontakte mig på kim0704@webspeed.dk så vil jeg gerne købe noget...er både interesseret i større stykker og rester, da jeg både laver patchwork, dukkesengetøj, børnehjelme fr E.G. oma. som ikke kræver de store stykker stof...
  Pøj pøj med salget:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 9. desværre ikke, da det simpelthen er for langt væk... men betaler meget gerne porto, hvis du vil lave en pakke til mig, bare når du får tid :)
  KH Micha

  SvarSlet
 10. Hej Julia

  Tager du de stykker med jeg har "bestilt" til blogtræffet? Og hvis du har noget børneretro er jeg MEGET interesseret - betaler gerne det det nu koster!!

  Hvor i landet bor du - kan da være du kan køre med mig mod Århus!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 11. Det er lidt svært at se, men der er noget lilla/lyserødt og noget blåt på billedet, som ligner noget jeg kunne være interesseret i:)
  Måske du har mulighed for at tage en masse mindre stykker stof med til patchwork!? Så er jeg også interesseret. Har netop lagt en stor bunke stof klar som jeg håber jeg kan have med i toget:)

  SvarSlet
 12. Hehe ;o) Det bliver bare så sjovt med alt det stofbytteri! sjovt at møde så mange mennesker der interesserer sig for det samme som én selv!

  Jeg laver meget gerne pakker til jer og sender, når loppemarkedet er overstået. Har måske fået en plads på Ingerslev den 15. august, men har ikke fået en mail om det endnu. Ellers vil jeg prøve at tage stoffet med til træffet

  Jeg bor i Tilst ved rundkørslen, så hvis du kommer forbi der, så vil jeg rigtig gerne have et lift! Det vil ihvertfald gøre det hele lidt lettere! :D

  SvarSlet
 13. Julia har du noget liberty stof? Glæder mig til at se dig og alle de andre søndag :)

  SvarSlet
 14. Hehe nej, det er vidst det eneste jeg ikke har noget af ;o) Jeg glæder mig også til at se jer! :D

  SvarSlet
 15. Ej, den bunke stof gad jeg godt springe lige på hoved i. Jeg har desværre ikke mulighed for at tage turen ned til dig imorgen, men håber ud vil sætte resterne til salg herinde :)

  MVH
  Mette

  SvarSlet
 16. Det kan du tro jeg gør, hvis ikke det (forhåbentligt) bliver snuppet til blogtræf. Kommer du med der? For så skal du få lov til at tage dig en dukkert! ;P

  SvarSlet
 17. sikke en masse dejligt stof. jeg vil prøve at komme forbi imorgen hvis det bliver muligt...så kan jeg måske hjælpe dig af med noget ;-)

  hilsen stinne

  SvarSlet
 18. Dét ville være lækkert! :P Jo flere des bedre! :D

  SvarSlet
 19. Nej, kommer desværre ikke med til blogtræf.

  mvh
  Mette

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.