onsdag den 28. juli 2010

Sengetøj til salg og sejltur


Sælger lige pt. disse to sæt, som begge fremstår fuldstændigt som nye! :o)
Du kan se dem lige her. De kan også ses på mit loppemarked, hvis ikke de bliver solgt inden!

Ellers står dagen i dag for mit vedkommende på en spontan sejltur med vores båd. Min far skal vidst rengøre båden, og jeg skal ligge henslængt på dækket ;o) Så håber jeg bare det holder tørt! 
Båden er til salg, og det bliver derfor nok den sidste tur.. Lidt underligt at tænke på. Så er det jo bare med at nyde den :b

8 kommentarer:

 1. Hej Julia
  Det med elefanterne vil jeg gerne købe. Mail mig venligst på miachristina1@hotmail.com

  Mvh Mia

  SvarSlet
 2. Øv, der kom Mia først. Er det et stort sengesæt, for så kan det være at Mia vil dele? :o)

  SvarSlet
 3. Hej begge! Det er lagt på trendsales og bliver solgt ved bud :o) Så i kan vidst begge nå det endnu! :P

  SvarSlet
 4. Uhh ja det er bare sååååå fint.. har det jo også selv i samme farve og ihh hvor ville jeg gerne have junior str.. men nej det er ikke det man lige ser mest af.. så man skal være heldig ;)

  SvarSlet
 5. Det er sjovt at se betrækket med elefanterne, for netop sådan et sæt i samme farve arvede jeg fra min søster, da jeg fik min søn for 17 år siden. dvs det ihvertfald er ca. 20 år gammelt nu.

  SvarSlet
 6. Ja, det er virkelig gammelt! Og det er jo ihvertfald en del ældre end 20 år tror jeg endda! Vildt at man har brugt det så lidt igennem alle de år egentlig ;o)

  SvarSlet
 7. Julia du har nok ret i at det er endnu ældre end 20 år, for det jeg fik var allerede dengang godt tyndslidt, så det havde nok været brugt inden min søster fik det. Den som har gemt dit i sin tid, har nok syntes det var for fint til at blive smidt ud, men det er da dejligt at der så nu er andre, som har lyst til at bruge det til noget.

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.