fredag den 30. juli 2010

En klassiker

Begyndte på dette tørklæde for snart 3 år siden. Kunne ikke beslutte mig for en bagside, og siden da har det bare ligget. En klassiker hjemme ved mig!
Er der nogen der kunne tænke sig, at færdiggøre dette projekt ved sætte en bagside på, så det kan komme i brug? Det er pt. i børnelængde, men hvis det er til en voksen, kan man jo altid sy nogle flere baner på!

Dette samt en del andre ufærdige projekter vil også være at finde på loppemarkedet i morgen. Måske det er lettere for andre at færdiggøre ens projekt, når de kun skal lave det sidste finish ;o)

Derudover har jeg også besluttet mig for at sælge disse to ringe, da de simpelthen er for store til mig! Det duer jo ikke at de lige så stille glider ned når man har dem på! Begge vil også være at finde på markedet, så man kan prøve dem på.

Og sidst min ikke mindst (i dette indlæg) vil der selvfølgelig også være broderitråd til strikkede ting og sager. Alle sammen vintage. Og der vil også være garn på markedet (både uld og bomulds), hvis nogen skulle få lyst til det!

4 kommentarer:

  1. Uha..hvis der bliver garn tilovers må du også meget gerne tage det med på søndag:) Krydser fingre for at du kan låne bilen eller blive kørt:)

    SvarSlet
  2. PIS! Min kæreste var i byen igår, og hele dagen har han ligget brak med tømmermænd. Ergo ingen loppetur til mig. Øv! Håber du har haft mange kunder, dejligt at vejret holdte tørt. Vi ses imorgen, hvor du forhåbentligt har en masse lækkerier med, i den der bil der selvfølgelig giver dig et lift ;)

    SvarSlet
  3. Ja, det var ærgerligt! :( Har vidst fået lov til enten at låne bilen i morgen, eller også vil min mor køre forbi ved 15-tiden. Bagagerummet er seriøst proppet til randen med tapet og stof! :P Så nu håber jeg bare at i tager fra! :D

    SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.