søndag den 13. juni 2010

Jeg venter i spænding

På at jeg om lidt over en uge bliver student. Kan næsten ikke vente, og selvom jeg skal op i dansk i morgen, og frygter det helt vildt, er fokus et helt andet sted. Tænker konstant på, hvad jeg vil starte med at lave af kreative projekter, og ikke mindst hvordan de skal se ud. Har ikke engang kunnet sove de sidste par nætter, fordi tankerne bare kører rundt. Og det er jo noget værre noget, når man skal være frisk og veludvilet, så man kan læse dagen lang. :o)
I går aftes kom mine bedsteforældre på besøg, og min bedstemor havde flere fine ting med.. Blandt andet disse pudebetræk, som er syet af min mors faster, der døde for mange år side. Elsker når man finder sådanne lækkerbidskener. Hun er uden tvivl en af de personer i min familie, som har været allermest kreativ (og dygtig til det), udover min mor og bedstemor. Synes at farvesammensætningerne på disse to betræk er vildt fine og harmoniske. I må have en dejlig søndag derude! Min bliver som i går, tilbragt i sengen foran computeren. What a way to have fun! :b

8 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke. Sjovt at de er lavet for længe siden, og så er helt det samme som der bliver lavet rundt omkring idag, ikke? Held og lykke med eksamen :)

  SvarSlet
 2. Ja, det er nemlig det der er så specielt. Og så er det jo bare endnu bedre, når tingene har en historie og har været en del af nogens liv :o)
  Og tak skal du have. Er næsten ved at have det sådan at det bare skal overståes ;o)

  SvarSlet
 3. Jeg kom så til at kigge på dine vægdekorationer.
  Håber det er OK at jeg lige tegner dine fugle af og bruger dem herhjemme også.
  Mette

  SvarSlet
 4. Det er helt i orden. De er super fine at sætte på, og det fungerer fint med en limstift eller med hyldepapir :o)

  SvarSlet
 5. Ja det er godt nok skønne "arveting". Med et sådan held skal det nok også gå godt for dig til danskeksamen imorgen :-). Og godt at du snart kan få afløb for din overskuds-krea-energi, så du forhåbentlig kan få en ordentlig nattesøvn igen.

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare super fine de betræk! Tænk at de havde så god stil for så mange år siden (:
  Sikke fedt du snart bliver student. Det må føles skønt og forløsende på en måde! Pøj pøj med din eksamen imorgen!!

  Kærlige hilsner herfra Camilla

  SvarSlet
 7. Hej Julia, tak for din kommentar inde hos mig. Jeg ved ikke, om jeg kan hjælpe dig, for jeg har jo bare oprettet mig derinde og så kørte det. Hvad siger den til dig, når du forsøger?
  God vind i morgen :)
  Kh Rikke

  SvarSlet
 8. Hej Julia
  Åh jeg ved ikke om jeg fik skrevet til dig med hensyn til bytte stof? men kan også se du har travlt og at du snart bliver færdig(Skønt hva)
  Men når du en gang får tid så kan du sende mig en mail vicki-straube@jubii.dk

  Og pøj pøj og tillykke:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.