søndag den 6. juni 2010

Eksamenslæsning, jobsøgning og en pung

Endnu et mini-projekt er klaret. En pung til min mors veninde, der kom med en kæmpe bunke retro-stof for et par uger siden! Pungen er selvfølgelig lavet i noget af det stof, hun havde med til mig, og har fået noget foer i matchende farver. Håber hun kan bruge den! :o)
Udover små projekter indimellem, går mine dage med eksamenslæsning. Man begynder efterhånden at mærke, at der ikke er så lang tid igen til huen skal på.. Glæder mig!
Er efterhånden også begyndt at søge jobs, men det er svært, når man gerne vil lave noget, der har med genbrug og indretning at gøre, og det optimale ville da uden tvivl være, hvis man også kunne få lov at være kreativ! Men det er ikke så nemt at opnå, når man ikke har andet end en gymnasial uddannelse..
Har i nogle gode ideer til hvor jeg kunne søge? Hvis ikke det skal være i supermarkeder..

Det næste jeg skal til at overveje er, hvad jeg vil uddanne mig til. Synes det er helt vildt overvældende og har svært ved at overskue hvilke muligheder der er.. Men der er heldigvis noget tid endnu ;o) Thank god! Det er vidst også det næste år skal gå med at finde ud af! Men nok om job og uddannelse, ville bare lige give et livstegn. Håber i alle har haft en god weekend! :o)

3 kommentarer:

 1. Blev lige helt forelsket i dine punge... Super flotte.. Tag gerne et kig forbi hos mig. Hej hej..

  SvarSlet
 2. Rigtig fin pung! Nej jobsøgning uden en uddannelse er virkelig svært - især i disse tider. Men jeg vil helt sikkert anbefale dig at tage på højskole, hvis du har mulighed for det. Det er et fantastisk sted at være kreativ, møde mennesker og virkelig overveje hvad man vil. Der er masser af højskoler der specialiserer sig i kreative fag, hvor der er meget professionelle undervisere og hvor man også kan forberede ansøgninger til fx designer uddannelser, hvis det er det man ønsker. Held og lykke med jobsøgningen i mellem tiden!

  SvarSlet
 3. Hej begge. Tak for jeres kommentarer! :P
  Har overvejet et sted der hedder Skals håndarbejdsskole, som har et mega fedt kreativt univers! :P Men det skal lige overvejes meget grundigt.. Det er jo også mange penge at komme af med :s
  Men ihverfald tak fordi du lige huskede mig på dén mulighed ;P Havde næsten helt glemt det!

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.