fredag den 21. maj 2010

Min galla-aften
Her lidt billeder af mit outfit i aktion! Fandt i sidste øjeblik nogle andre sko, som passede perfekt til kjolens farve! :o) Så der blev en sidste udskiftning.. Typisk mig! ;o) Håber i har nydt det gode vejr! Jeg kunne ihvertfald ikke have ønsket mig mere, og jeg havde en helt igennem fantastisk aften og nat! Der blev taget billeder konstant, men med andres kamera, så i må se flere billeder på et senere tidspunkt! Vi fik forresten også at vide hvad vi skal op i til eksamen, og hvornår vi skal op! For mit vedkommende blev det til teknologi, innovation, beklædning, dansk og studieområdet som mundtlige og dansk og engelsk som skriftlige! Så der er masser at se til den næste måned, før jeg kan tage min hue på! :o)

5 kommentarer:

 1. Hej Julia
  Hvor ser du da bare skøn ud i dit flotte outfit, og håret er bare super flot!!
  Held og lykke med eksamenslæsningen :)
  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Hej Julia

  Hvor ser du bare flot ud i det outfit, jeg er også helt vildt med håret:9
  Held og lykke med eksamnerne - jeg var der sidste år med en lille nyfødt, men kan stadig godt huske det:)Pøj pøj
  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 3. Hvor er du flot, håber det var en dejlig aften/nat :)

  SvarSlet
 4. SÅ flot hår, har tit selv forsøgt, men efter bebs er kommet til er det også for kort :) - og kjolen er da supersmuk.. :)

  SvarSlet
 5. Tak alle sammen! Det var en helt fantastisk aften og nat! Kunne ikke have været meget bedre! :D Håret var faktisk ikke engang så svært at lave som man skulle tro, og stadig super elegant. Var så heldig at min veninde kunne lave det på mig, det gør jo det hele lidt lettere ;o)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.