torsdag den 27. maj 2010

Hjemme ved en fashionista


Tog disse billeder den anden dag hjemme ved min veninde Camilla, en sand fashionista! Og det er tydeligt at se på hendes værelse! Der er næsten ingen ting, bortset fra tøj, sko, sminke, spejle og tasker ;o) Og man har da lov til at være lidt misundelig på hendes lækre skosamling, og så har man vel også lov at ønske, at man selv kunne gå i så fine (og høje) sko! På det midterste billede ser man lige Camillas smukke galla-kjole. Vintage i blondestof og perler syet ud over det hele. Et sandt fund! :o)
Jeg har netop oprettet en annonce på trendsales med skoene nedenfor. Har aldrig rigtig fået gået i dem, netop fordi jeg ikke kan gå i den slags! (Hvis jeg da bare kunne indse det på et eller andet tidspunkt ;o) ) De er i en str. 38, og i kan se annoncen her.
Ja, og som i kan se har jeg endnu ikke fået sat navn på mine billeder, da jeg ikke helt kan gennemskue hvordan man gør det på den smarteste måde. Kan umiddelbart kun komme i tanke om Paint, men det bliver billederne bare så meget ringere af.. Såå.. Nogle ideer? :o)

3 kommentarer:

  1. Photoscape!! Der kan man skrive tekst og insætte et andet billede oveni - det har jeg gjort :)

    LÆKRE sko - kan heller ikke selv gå i dem men ville ønske :)

    SvarSlet
  2. Hej Christina! Tak for hjælpen. Nu er der styr på det ;o) Kunne være man skulle designe et lille logo i stedet for at skrive tekst :P Dit ser ihvertfald super fint ud! Passer perfekt til dig :P
    Er virkelig også ked af at må sælge dem :o(

    SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.