mandag den 12. april 2010

Pynt på værelset

Endelig har jeg fået lavet mine tidsskriftsamlere færdige.. De har godt nok også været længe undervejs.
Og man må sige at det pynter i hjørnet. Har fået endnu en reol fra Ikea til alt mit stof, og så er noget af mit tapet kommet hen i hjørnet, så det ikke optager den gulvplads, der ikke er så meget af på mit værelse.
Det næste projekt er så mit lille skuffedarium, der også skal beklædes med tapet - hvad ellers! ;o)

14 kommentarer:

 1. Uh, hvor har du skuffe-tingen fra? Har lige været i IKEA, men der kunne de ikke fås - det havde jeg ellers bildt mig selv ind. Ville så gerne have et til alle mine små dimser... Det ser ellers flot ud, og ret smart ide, at udnytte 'hullet' i hjørnet til tapet, det kunne være en ide, der kunne tages med videre til engang, hvor jeg forhåbentligt får plads til sådan noget :D

  SvarSlet
 2. Man har kunnet få skuffedimserne i Ikea, men de har desværre taget dem ud af produktion :(
  Jeg ved det fordi jeg selv har to og da jeg gerne ville købe flere, kunne de desværre ikke fås længere.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Min er oprindeligt købt i Ikea, men jeg har haft den siden jeg var helt lille. Mener også at de ikke producerer den længere. Man kan få en næsten magen til i Århus, ved trævarefabrikernes udsalg. Du kan søge på google og tjekke.
  Og ja, det gælder virkeligt om at tænke kreativt når man ikke har særlig meget plads ;o)
  Ha' en dejlig dag til jer begge!

  SvarSlet
 4. Fint, fint, fint - og god udnyttelse af pladsen! :)

  SvarSlet
 5. Tak. :D
  Jeg kan i virkeligheden heller ikke sidde ved mit skrivebord helt op ad væggen, da den er skrå. Så det er egentlig fint nok med en reol ;o)

  SvarSlet
 6. Så fint!!! Det ser virkelig godt ud. Jeg har også placaret mit papir/tapet i hjørnet for at det ikke optager så meget plads, men ville elske at have masser af plads, så det kunne stå fremme og pynte og inspirere. Gad også rigtig godt have sådan et skuffe-darium til små-dimser. Ærgerligt Ikea har taget dem ud af produktion, men har set dem et andet sted (måske hos trævarefrabrikken som du nævner).
  Jeg har også nogle tidskriftsamlere der står og venter på at blive beklædt med lækkert papir, men mangler lige det helt rigtige...
  Tak for det fine stof forresten - har lige modtaget det i dag - glæder mig til at sætte saksen i det - det grønne er da bare for skønt og forårsagtigt:)
  Ha' en skøn dag!
  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Er glad for at høre at du kan lide stoffet! :D
  Kender godt det der med at det skal være det HELT rigtige tapet der kommer på! Og der kommer jo hele tiden nyt, så jeg tog bare en (rask) beslutning og puttede noget på..
  Den er straks værre med skuffedariet. Kan slet ikke bestemme mig for farver, og om der bare skal være alt muligt blandet eller mere sammenhæng.. Men der kommer vel en dag hvor den bare skal ordnes! ;o) Beslutningen må tages til den tid! :D
  Kærligst Julia

  SvarSlet
 8. Hej søde :-) Nice du har fået ryddet op :-) Det ser godt ud :-) Shiiit, hvor får du skrevet meget herinde, kan overhovedet ikke følge med :-P Hehe. Men jeg ville egentlig lige sige, at jeg har oprettet en blog igen.. så får vi at se, om jeg får skrevet noget :-P hehe :-)
  Vi snakkes :-)

  SvarSlet
 9. Hehe :P Glæder mig til at læse med ved dig! Og selvfølgelig finder du noget at skrive om! Du kan da starte med at vise dit patchworktæppe! Det vil jeg ihvertfald gerne se! :D

  SvarSlet
 10. Hvor må det være lækkert med sådan et kreahjørne - og smart løsning med reolerne i vinkel, så tapetet også har fået en fin placering.

  Gad godt selv have et kreahjørne hvor alt er tilgængeligt. Her er det pakket pænt ned i en kommode + decentrale lagre, da manden min vist ikke kan se det fantastiske i princippet med tilgængelighed... ;O)

  SvarSlet
 11. Hej Julia!

  Jeg er med på en bytter - kunne godt bruge retrostof med gul bundfarve - har du mon noget liggende?

  Sikke fint dit hjørne er blevet (har næsten lige fået beklædt æsker magen til din med de blå blomster) - gid jeg havde mulighed for at ligge mit stof på samme måde, men ak nej desværre(!)

  Vi kan evt. skrives ved på mail: frktingeltangel@gmail.com

  Kærlige hilsner, Louise

  SvarSlet
 12. Pakken var forresten blevet åbnet/gået hul på, da jeg fik den, men håber det hele var der. Det var fire stykker stof i alt, ik?
  Ja man må bare tage en beslutning mht. tapetet - min samling er bare ikke så stor endnu, så jeg afventer lige situationen:)

  SvarSlet
 13. Åh vilken härlig förvaringshylla. Önskar jag också kunde organisera mina tyger så, men sakerna hade aldrig fått ligga ifred här hemma med alla barn som ska rycka och slita ner allt som inte är inlåst.

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.