onsdag den 3. marts 2010

Stemningsbilleder

Her får i lige nogle stemningsbilleder fra de sidste par dage. Har haft super travlt op til Kup!, som gik over al forventning. Der var proppet med mennesker indtil kl. 20.00 hvor det lige så stille stilnede af. Skulle dog bære nogle ting med hjem igen, men det var jeg langt fra den eneste der blev nødt til. Fandt i bilen hjemad ud af, at jeg havde glemt en bunke tøj og ting på skrivebordet derhjemme. Hold fast det var surt at opdage!! Spørg mig om jeg var træt af det!? Især når hele formålet var at få ting væk fra mit hjem, så det hele kan se mere overskueligt ud! Så nu må jeg ty til trendsales, og lære at leve med den dyre porto, som trækker tænder ud for en fattig studerende som mig ;o)
Men alt i alt fik jeg da samlet penge ind, som nu står trygt og godt på min opsparing!Og der er langt færre ting på værelset nu, i forhold til inden markedet! :o)
Har på det sidste indgået endnu et par byttehandler, en bølge som alle vidst er sprunget på her i bloggeland.
Se hvad jeg har fået, købt og klippet her på det sidste (der er langt fra billeder af alt!):
Alt dette (og mere) kommer fra Malene der har bloggen Kreakriller.


De to tegninger/illustrationer sad på en pakke jeg fik af Erica der har bloggen Gallerry. Den er helt klart et besøg værd da den rummer super inspirerende og farverige billeder! :o)

Super tak for de smukke ting piger! Glæder mig til at tage det i brug! :o)

4 kommentarer:

 1. Godt du er tilfreds med vores byttehandel - det er jeg bestemt også:) Dejligt at Kup arrangementet gik over al forventning (selvom det er surt at opdage på vejen hjem, at man havde mere liggende derhjemme, som KUNNE have være solgt)...Du laver nu også så meget fint..tror jeg skal ha fingrene i en af dine kosmetikpunge på et tidspunkt:)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Det skal du da være velkommen til! Er også i gang med at lave nogle nye af slagsen, og måske lidt til Give-away! Så hold øje ;o)

  SvarSlet
 3. Igår fick jag paketet från dig, tack! Tapeten är helt fantastisk! :)

  SvarSlet
 4. Det er jeg glad for at du synes! Håber du kan bruge det ;o) Jeg er ihvertfald super glad for Lagerhaus-varerne! :P

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.