tirsdag den 12. januar 2010

Retro kufferter

Kender i det der når i ser et billede af en ting i et blad, og derefter forelsker jer hovedkulds i det! For mig er det oftest vintage ting som der kun findes én af, og som derfor er stort set umulige for mig at få fat i..
Den/de ting jeg taler om er en retrokuffert fra Kreative Kvinder, og en Oilily-taske, som designeren af Småfolks datter havde på sit værelse. Synes begge tasker er gudeskønne!Har længe prøvet at finde alternativer, men intet kan desværre hamle op med originalerne! :o) De er dog stadig super fine! 


 Alle kufferter/tasker er fra Etsy.com og koster fra 12 usd til 75 usd uden porto.

2 kommentarer:

  1. Jep jep kender det kun alt for godt, synes også tit det sker i modeblade at modellen har en fin dims (læs: hat, smykke, bælte osv) på og så sidder man der og kigger på priserne indtil man når den ønskede dims og der så står privat eje, come on det er bare ikke fair.

    Fin blog du har, jeg tror lige jeg hægter mig på.

    SvarSlet
  2. NEJ! Det er helt vild træls! ISÆR når der står privateje. Så findes der som regel ikke flere af slagsen. Og hvis det var muligt at finde dimsen et andet sted, ville de i det mindste skrive hvad mærke det var! Så man ved bare at kampen er tabt, før den overhovedet er kommet igang. Øv altså ;o)

    Du skal være meget velkommen til at følge med :D

    SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.