søndag den 17. november 2013

Kreativ workshop // Creative workshop

 


I dag har jeg været til workshop hjemme ved Christine. Med mig havde jeg nybagte cupcakes, så der var lidt sødt at spise undervejs. Ellers stod der betrækning af knapper på programmet, og til det var der det fineste Liberty stof. Jeg selv fik lavet nogle ørestikkere i smukke prints, som jeg tror jeg bliver rigtig glade for! De fine hårelastikkerne har Ann-Katrine lavet. Som sædvanligt overraskede Christine med lidt godter, og havde lavet en fin goodiebag til os. Indholdet må I dog se en anden gang, da det er blevet alt for mørkt til at tage ordentlige billeder nu.
Skønnest af alt var det dog næsten, at Christine delte et fif eller to omkring, hvordan jeg kunne tage bedre billeder. På en let og forståelig måde vel at mærke! Det har jeg virkelig savnet. Var næsten gået helt død i at tage billeder med mit spejlrefleks kamera, fordi jeg ikke syntes at billederne blev som jeg ville have dem. 
Christine er vidst også ved at planlægge en workshop, hvor man kan lave julepynt. Måske det var noget for jer? 
Tak for en hyggelig eftermiddag til Anne, Ann-Katrine og Christine :)
Håber I alle har haft en dejlig weekend!

P.S. Er jeg den eneste, der er ved at få et flip over billeder, der hopper rundt omkring og har deres eget liv, når man opretter indlæg via blogger? Synes altid det driller med afstanden imellem dem og ud til siderne, og frustration over at det ikke er muligt manuelt at lave billederne større end "ekstra stor", uden at man skal redigere en helt masse.Dette indlæg er vidst et klassisk eksempel på alle de problemer der indimellem opstår. På trods af at det ser fint ud, når jeg redigerer indlægget!
Nogle tips?
------
Today I've been at a workshop held by Christine. We have been making our own buttons, and I made some for a new pair of earrings. I love them already!
I brought some cupcakes for us to enjoy, and it was actually nice to finally bake some of those again. It has been a while. 
Hope you've all had a nice weekend!


11 kommentarer:

 1. Tak for de skønne cupcakes Julia - og dejligt at du havde lyst til at komme på besøg. Det var superhyggeligt og bonus med et mini-kamerakursus ;-) Vi må lige finde en julehyggedag og se om der er andre, som har lyst :-)

  SvarSlet
 2. Årh hvor ser det bare hyggeligt ud!

  SvarSlet
 3. Kære Julia

  Højrestil eller venstrestil billedet og centrer det derefter. Så hopper det på plads (i hvert fald hos mig). Dejligt, at I havde en god dag.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 4. Åh det er jo rent øje-guf; både pompomer, Liberty og ikke mindst dine cupcakes :)

  SvarSlet
 5. Lyder til I havde en hyggelig dag. Som Anna har skrevet, så følg hendes vejledning, sådan gør jeg i hvertfald, og det fungerer rigtig fint for mig :-)

  SvarSlet
 6. Hej Julia, tak for i går! Og tak for skønne cup cakes :-) Hvor er dine billeder blevet gode!!! :-)

  SvarSlet
 7. Hvordan har du lavet de meget fine kager?
  Dine billeder er rigtig gode det kan du da nok finde ud af og rigtig flotte sager i har fået lavet.

  SvarSlet
 8. Regions Financial (RF) is creeping back up into the level where we last recommended buying shares. We still believe that investors should be invested in the regional banks hermes replica rather than the national banks, as has been our belief for months now. With volume of 26.9 million shares traded yesterday the prada handbags shares rose $0.13 (2.03%) to close at $6.54/share. Regions will test the 52-week high before the year is over and we think that it actually sets new highs, possibly around the $8/share level. We see earnings increasing and losses from bad loans decreasing further with the economy rolex replica picking up in the states that Regions operates in. If that trifecta holds, then shareholders will once again come out on top here.

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.