onsdag den 9. november 2011

Lav din egen cirkelranke

Langt om længe fik jeg taget billeder af de forskellig sæt. Der er 36 cirkler i hvert sæt, så selvom mængden af forskellige i sættene varierer, bliver der samme længde ranke til slut uanset hvad. Dog afhænger det selvfølgelig også af den mængde sømrum, du vælger af have mellem cirklerne.
Cirklerne kan varieres i det uendelige, men i første omgang er det disse sæt der er mulighed for at købe. Hvis du eks. bare ønsker et sæt i ene lilla, gule, grønne eller blå toner, er dette også muligt. (billeder kommer senere).


Priser:
 • For sæt der udelukkende består af pap er prisen 50 kr. 
 • For sæt der består af pap og tapet/papir/plast er prisen 70 kr. 
  • Dette skyldes at disse materialer skal limes dobbelt og enkelte skal klippes i hånden.
Til slut vil jeg lige sige tusind tak for alle jeres input ang. prissætning! Det er altid svært sådan noget, men det hjælper altid at spørge den potentielle kunde. Jeg er endt med en pris på 50 kr., da det simpelthen er det jeg har fundet frem til at jeg også selv ville give. Det er et kæmpe arbejde, hvis man skal klippe alle cirklerne selv, og alle sættene kan jo udbygges efter behov og evt. blandes på kryds og tværs. Man kan også altid selv tilføje nogle cirkler i ens yndlings tapet eller det der lige matcher stuen eller værelset. 
Jeg har syet min ranke på en Pfaff symaskine med en nål i str. 70. Efter min vurdering burde de fleste symaskiner kunne klare opgaven, men hvis der er problemer kan man evt. ændre på sømbredden eller vælge en langsommere hastighed.

Sættet leveres i en cellofanpose med links til hvor man kan finde inspiration og vejledning til projektet. (Disse skal der også nok komme billede af en af dagene ;o) )

Hvis du har lyst til at bestille et eller flere sæt cirkler, sender du bare en mail til julia-runge@hotmail.com med din bestilling. Der vil være mulighed for at sammensætte sine egne sæt den 20. november i Århus, hvor jeg holder jule- og loppemarked :o)

Som lovet skulle der jo trækkes en vinder blandt kommentarerne, og den tilfældige vinder er blevet Helle med bloggen Belladotte :o) Du må frit vælge blandt de viste sæt! Tillykke! ;o)


4 kommentarer:

 1. wow jeg ser først nu jeg er super heldig :)

  jamen så vælger jeg nr 4 den passer i mit hjem :)

  1000 tak :)

  jeg sender dig lige en mail :)

  SvarSlet
 2. Hej Julia
  Jeg har nogen ændringer/tilføjelser til min bestilling, så tjek lige din mail inden du sender:)

  SvarSlet
 3. Hej Julia.

  Jeg er helt vild med nummer 8.
  Er det muligt at bestille???

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sophia.
   Det kan du tro. Sådan et sæt koster 70 kr. inkl. portoen. Men så skal jeg nok smide lidt ekstra godter med :) Send mig en mail (adresse står i teksten), og så aftaler vi lige nærmere :)
   Kh. Julia

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.