søndag den 28. marts 2010

Messe Center Herning = hjertebanken!

Hold fast jeg fandt mange lækre ting i går! Var taget en tur til loppemarked i Herning med min veninde og hendes far, og gik fra bod til bod i timevis! Bøtten længst til højre i første collage overvejer jeg lidt at sælge, da jeg ikke rigtig synes den er i fin nok stand til at bruge i et rigtigt køkkenet. Men den vil vitterligt være perfekt i et legekøkken! Så i må endelig sige til hvis det har interesse!

Kom blandt andet også forbi en bod med masser (MASSER) af retro stof! Og det var her jeg fandt de fleste af ovenstående stoffer! I kan tro jeg blev glad! :o) Alle ovenstående herligheder + 6 Confetti tallerkener for 400 kr! Så fås det snart ikke bedre!
I dag har jeg været på besøg ved min mors kusiner + familien. Super hyggelig søndagsbeskæftigelse! :o)
Håber i har nydt (og nyder!) dagen!

12 kommentarer:

 1. Hold op nogle fede ting, du har fundet. Jeg var også i Herning igår, men jeg opdagede desværre ikke boden med retrostoffer. Jeg fandt et fint dukkehus og noget gammelt legetøj, så jeg var også lidt heldig:-)Laver et indlæg i aften om mine fund, hvis du har lyst til at se.

  SvarSlet
 2. Wow - sikke fund, du der har gjort!

  Du må endelig sige til, hvis du bytter med det med elefanter (især hvis det er et juniorsæt er jeg ellevild og vil gerne købe det, men også gerne baby) eller lidt af det blomstrede. Har en blogbutik, hvis du er interesseret i bytte :)

  Samler selv Confetti - det skal du da også vise frem :)

  God dag!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Hold da op en masse gode fund og lækkert stof. Du må endelig sige til, hvis du bytter med noget af det!?? Synes ikke der er så meget retrostof på loppemarkeder her i omegnen. Hvor/Hvordan får I "nys" om, at der er loppemarkeder?? Her skal man nærmest selv opdage det ved tilfædigvis lige at køre forbi...

  SvarSlet
 4. ØV hvor er jeg sur på mig selv! Jeg sad og overvejede at køre en tur til Herning, men kom fra det igen..... MØG :P

  Men super lækre ting! Så ved jeg da, at det er værd at tage forbi næste år :)

  SvarSlet
 5. Er du vimmer noget fedt stof! Det med elfanterne er da bare helt fantastisk- også det blå til højre
  Råb endelig højt hvis du vil bytte..

  SvarSlet
 6. Jeg synes også selv det er svært at vide hvornår det foregår! Min venindes far spurgte bare helt tilfældig om vi ville med på Stumpemarked (sted med ragelse i form af møtrikker og ting til biler), og nåå ja.. der var også alt muligt andet ragelse! Som han kalder det ;o) Så der måtte vi da med!
  Til andre der var i Herning i går, så forsvandt boden med retrostoffer mega hurtigt ;o) Jeg tog ovenstående, og straks efter var der en dame der tog alle resterne.. Så man skal virkelig være hurtig!
  Skal nok fortælle på bloggen hvis der bliver noget tilovers til bytteri! :D

  SvarSlet
 7. Hold op en masse lækre fund.... bare det var mig der havde været afsted.

  Og sikke en fin dåse, den vil være rigtig fin i min søns legekøkken, så du siger bare til, hvis du beslutter dig for at sælge ;)

  Hilsen Line

  SvarSlet
 8. Sikke en masse helt vildt skønne ting du har fundet! Er vild med elefantstoffet - har kun et pudebetræk selv i det, og det er så fint! Klart interesseret hvis du skulle få lydt at sælge eller bytte med det :)
  Og dåsen til højre har jeg osse selv med et andet låg på, men er meget interesseret i en mere alt efter hvad du skal have for den :)

  SvarSlet
 9. Hej begge! Jeg skal nok fortælle hvis der er noget der kommer på trendsales, eller til salg gennem bloggen ;o)
  Elefantsættet er pude og babydyne.. Så det er ikke så stort igen.. Kan ikke helt bestemme mig for om det skal sælges, men har jo ikke selv børn eller noget, så det vil jo nok bare komme til at ligge på hylden ;o)
  Skal som sagt nok skrive hvis det bliver sat til salg :P Og det samme med dåsen! I skal dog vide at den ikke er i super stand. Der er nogle skrammer hist og her, men det kommer der selvfølgelig også billeder af hvis den skal sælges :o)
  Mvh. Julia

  SvarSlet
 10. uha, sikke gode køb. jeg samler også på confetti og æææælsker det!
  kh rikke;)

  SvarSlet
 11. Åh.. Sikke fede fund. Især det stof med de gule elefanter! Jeg skal helt klart afsted til næste år!

  God Påske!

  SvarSlet
 12. Hej Julia
  Faldt lige over indlægget igen ved en søgning efter elefanterne. Mon du vil af med lidt? Købe eller bytte?

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.