onsdag den 6. februar 2013

Jeg har testet...

 


For en uges tid siden modtog jeg denne kæmpestore pakke fra Lahme. Jeg er blevet spurgt af dem, om jeg kunne tænke mig at teste FUN one's fire nye saftevandsvarianter. De er sødet med Stevia-planten og har derfor kcal pr. dl. Det er noget jeg kan li' :)
Jeg elsker saftevand. Nok især fordi jeg aldrig rigtig har brudt mig om sodavand. Det har altid været saftevand eller juice jeg fik om fredagen og ved festlige lejligheder, når de andre fik sodavand.
Jeg har de sidste mange år stort set kun drukket hyldeblomstsaft, men trænger egentlig til at prøve noget nyt. Det kan godt blive lidt ensformigt.

Jeg har prøvesmagt de forskellige varianter med nogle veninder, og der har virkelig været stor forskel på hvilke vi hver især bedst kunne ide. Min personlige favorit er uden tvivl den med hindbær og granatæble. Den smager af det den lover, og så har den den fineste sarte lyserøde farve, når den er blandet op! I like!
På min andenplads er den med jordbær og guanabana, hvilket også var de andre pigers favorit.
Den med brombær og blåbær smager også ret god, og den med guava og lime faldt bestemt ikke i min smag. Men jeg er heller ikke så glad for lime.
Når jeg tænker på FUN forbinder jeg det mest med kunstigt smagende saftevand, som jeg bestemt ikke er til. Men jeg er faktisk blevet positivt overrasket over smagen. Der er sket meget siden jeg var lille ;)

Dette er et sponsoreret indlæg, men hvis I skulle være i tvivl, er meningen min egen.

2 kommentarer:

 1. Hej Julia.
  Sjovt nok har jeg også lige købt to af varianterne den med granatæble og hindbær og den med skovbær. Selv er jeg også mest til granatæble og skovbær, men tror dog på sigt at jeg nu helst vil have den gamle Fun med hyldeblomst, synes de er lidt for syntetiske de nye varianter.

  Forresten tak for sidst, det var super hyggeligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak. :) Jeg har ikke drukket fun i rigtig mange år, så ved faktisk ikke hvordan de andre smager ;) Det kan være de skal prøves af når de her er drukket!

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.