søndag den 20. januar 2013

Back to reality


Så er jeg tilbage.

Jeg føler at jeg har løbet forvildet rundt det sidste stykke tid. Og det har jeg i virkeligheden nok også. Alt har været kaotisk på arbejdet og jeg har skullet tage nogle vigtige beslutninger i forhold til min fremtid. For hvad er det egentlig lige man har lyst til at lave? Og så har jeg været dybt optaget af at lave dekorations-elevansøgning, så jeg nu kan få søgt i forskellige butikker. Der er tilsyneladende bare ikke så mange steder, der tager elever ind, så det er med at holde godt øje. Så hvis I ser nogle opslag eller hører noget, må I meget gerne sige til!

Som I kan se, er jeg gået i gang med indførelsen af marmor og granit herhjemme. Fandt marmor lysestagerne og nogle rigtig fine "smørrebrædder" i en genbrug for et stykke tid siden. Tænker at de skal bruges til lys eller måske salt og peberbøtterne. Vasen er fra Mette Ditmer, og er i virkeligheden et tandbørstekrus. Der kan bare ikke være mere end 2 tandbørster i, men som vase er den perfekt!


Derudover har jeg også skullet finde en ny lejer til det ene af værelserne i min lejlighed. Det er Karoline der flytter ud. I kender hende måske som hende med alle de dejlige Mano kopper, en fin lille Omaggio vase, den fantastiske skammel og den spraymalede stige. Så nu er der ligeså stille begyndt at "mangle" ting rundtomkring. Men det er nu nok alligevel mest hende vi vil savne ;)
I går var jeg så heldig at finde en ny lejer. Det blev til et meget impulsivt besøg, og allerede efter kort tid vidste jeg at hun ville passe helt vildt godt ind. Hun er også meget kreativ i sin fritid, og det er jo kun et kæmpe plus når man skal bo med mig. Og så kunne hun også godt leve med min indretning af stue og køkken ;)

Så som I nok kan fornemme, har der været nok at se til. Og så lader vi lige som om, I ikke kan se at julepynten stadig er oppe!
Glæder mig til at blogge om alt det der er sket i mellemtiden! Håber I får en dejlig søndag!

2 kommentarer:

 1. Dejligt at høre og se til dig igen Julia, men kender skam godt til det med tiden, lige pludselig er der bare kommet flere dage siden man sidst har været på bloggen:-)

  Men dejligt også at følge dig lidt på Instagram:-)

  SvarSlet
 2. Jeg er ret pjattet med din tallerkenhylde. Synes faktisk ikke normalt så godt om dem... Men dit lidt rodet udtryk (Må man godt sige det ;-)) synes jeg er ret så skønt!!
  Hilsen Frk. Hansen
  www.frkhansen.dk

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.