mandag den 27. august 2012

Ingerslevs bagagerumsmarked + ny sofa


 

Jeg er her endnu. Og har det godt. Sådan nogenlunde da..
Jeg har den sidste måned haft så travlt, at jeg knap nok har været indenfor min egen dør, før kl 22 hver aften! Jeg har hjulpet med at flytte for noget familie, der desværre oplever alvorlig sygdom tæt inde på livet for tiden. Og for at det ikke skal være løgn, er der den sidste uges tid også kommet endnu en med alvorlig sygdom i familien.
Bloggen har derfor været stærkt nedprioriteret! Lige pludselig betyder sådan noget ikke særlig meget i det store hele..
Jeg har dog været afsted på Ingerslevs :) Det var simpelthen så sindssygt varmt! Og på trods af store mængder solcreme, fik jeg alligevel meget røde skuldre!
Men det gik rigtigt godt, var hyggeligt (og stressende!), og jeg fik solgt rigtig mange ting.
Der var også nok at vælge i mellem. Det ser jo helt absurd ud på billederne af standen! Og det er jo desværre også sådan noget, der får det hele til at virke meget uoverskueligt..
Efterfølgende har jeg ryddet ud, og smidt en masse ting til genbrug. Nu skal jeg simpelthen til at have færre ting på mit værelse. Det andet er alt for stressende, og der kommer meget nemt til at rode!

I går kom jeg ret impulsivt til at købe en ny sofa (brugt) i mørkegråt stof. Har været ret så træt af min lyse sofa i lang tid, og nu fandt jeg en der kunne bruges, uden at koste ret meget! Den er absolut ikke nær så behagelig at sidde/ligge i som min gamle, men tilgengæld er den lidt mindre og mørk. 
Mine puder ser så fine ud i de nye omgivelser ;) Glæder mig til at vise det frem!

Det betyder så bare, at jeg lige pludselig har 1 stk. mega sofa i overskud. Og kan måske godt fornemme at de andre ikke elsker den løsning ;)
Hvis nogen skulle stå uden sofa, eller skulle have lyst til en udskiftning af den nuværende, må I endelig kontakte mig! Den skal nemlig væk herfra hurtigst muligt!
Har lagt en annonce på dba, som I finder lige her


PS. I morgen trækker jeg de to vindere i min giveaway med Káhler. Det bliver spændende hvem der løber med sejren!

8 kommentarer:

 1. Hej Julie. Velkommen tilbage, og det gør mig ondt at høre med alt det sygdom i familien. Jeg ville lige høre dig om, hvem der vandt vasen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena.
   Tak skal du have! Har endnu ikke haft tid til at trække vindere, men får det gjort i morgen ;o)

   Slet
  2. Det er skam helt forståeligt, at du ikke har kunne trække en vinder, når der har været så meget for dig. Ville såmendt også bare lige sikre mig, at det ikke var gået min næse forbi.

   Slet
  3. Det kan jeg godt forstå! Man håber jo altid på det bedste ;D

   Slet
 2. Sikke en stand du havde der. Jeg ville have rippet den totalt, godt jeg bor på den forkerte ø. Du har både sættekasser og den der retro sminkespejlhylde jeg er helt syg efter.
  Kærlige tanker til din familie.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, så skulle du da have været forbi :D Det er bare så ærgerligt, når afstanden sætter begrænsninger..
   Sættekasserne er stadig til salg, så hvis du kommer forbi Århus må du jo lige sige til ;o)
   Kh. Julia

   Slet
 3. Hold da op for en spændende bod!!! Øv at jeg også bor så langt væk fra Århus. kan godt forstå at du vil ha ryddet ud, det frigør simpelthen så meget energi at man får ryddet ud i alt det man ikke bruger og laver nye systemer. Py ha, det lyder som en hård omgang i er igennem på familie fronten, det er ikke sjovt!!

  SvarSlet
 4. Deligt at du er tilbage og hyggeligt at møde dig på markedet! Håber snart det går den rigtige vej med al den sygdom!

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.