tirsdag den 7. august 2012

Dagens ting og sagerMine smukke æsker fra House Doctor har nu fået selskab af en skøn stribe lilla masking tape. Fandt i dag disse ruller smukt masking tape i Søstrene Grene. Til meget billige penge!
Karen Klarbæk viser her alle varianterne frem. Gid der havde været flere i butikken, for så havde jeg uden tvivl købt én eller flere af hver! Måske er det helt dumt at fortælle det videre til jer? Så gem lige nogle til mig, ikke!? :)

De fine dynebetræk er købt ved bloomers kids, der forresten har fået en helt vildt fin opgradering af deres hjemmeside. :)

Har længe ledt efter prikket stof med hvid baggrund, men har simpelthen ikke kunnet finde det rigtige. Synes da det burde være en klassiker? Har planer om at bruge det til at lave en opgradering af min sovekrog. Men nu må vi se, hvornår det bliver gjort ;)
Beklager forresten at jeg ikke lige har fået svaret på alle jeres dejlige kommentarer. Der er simpelthen så meget at se til for tiden med flytning og istandsættelse for noget familie.
Bliver dog simpelthen så glad for hver og en. Det er dejligt at I tager jer tiden, og det gør det virkeligt dejligt at blogge! :)  Det skal I da lige have med på vejen!
- Og så vil jeg da lige byde alle de nye læsere hjerteligt velkommen! Og det er skønt at så mange har lyst til at deltage i min giveaway med Kähler! Det bliver spændende hvem der løber med præmierne ;)
Pønser lidt på at lave en ekstra præmie til jer, hvis jeg når de 600 læsere. Det kan I måske hjælpe med?8 kommentarer:

 1. Ej, hvor ser det dejligt ud Julia.

  Jeg er også konstant på udkig efter prikket stof. Elsker prikker og fatter heller ikke hvorfor det ikke er standard...

  Er (næsten) bitter over at mine unger stadig har ferie ugen ud, for det eliminerer fuldstændig mine chancer for at kommer i Søstrene, og jeg KAN næsten ikke leve med at gå glip af al den fine tape. ØV.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Kender det kun alt for godt! Nu når jeggle set hvor mange varianter der i virkeligheden er, er jeg bare mega ked af Måske ikke at kunne komme forbi mere i denne uge :( Men fik da i det mindste lidt. :) Skal jeg købe lidt med til dig, hvis der stadig er noget tilbage, når jeg spæner derned en af de nærmeste dage? ;)
   Kh. Julia

   Slet
 2. Meget smukke kasser du har der? Er de stadig til at finde, eller har du købt dem for længe siden? man får jo helt lyst til at eje sådan et par stykker eller tre.

  Ha en dejlig dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De blev købt i januar på tilbud, men indimellem kan man finde nogen på diverse hjemmesider der måske ikke har fået solgt alle deres. Prøv måske nordhjem.dk eller oline-art.dk (tror jeg den hedder?)
   Det er et sæt med begge til omkring 230 kr mener jeg ;)
   Held og lykke med søgningen :)

   Slet
 3. Ej nogle lækre ting du har fået købt dig :) er helt vild med de æsker der, og specielt masking tapen. Må vidst i søstrene idag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nok (desværre) med at skynde sig. Kunne forestille mig at der hurtigt bliver udsolgt :(

   Slet
 4. Er det rigtigt forstået at det prikkede stof er sengetøj som du fandt hos bloomers kids?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep. De har nogle ret fine betræk indimellem. :)

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.