tirsdag den 24. juli 2012

Storskrald

For et stykke tid siden, da jeg var ude at cykle med en af mine roomies, spottede jeg denne helt vildt fine vintage dåse. Den stod sammen med en masse andre ting ved vejkanten. Tingene tilhørte et ældre ægtepar fra nabovejen, som var ved at rydde ud i alt deres ragelse. Efter min mening var det det pureste guld! De sagde at vi da meget gerne måtte kigge de mange kasser igennem. Også dem der stod i haven, hvis vi da havde lyst. Det hele skulle ud!
Det kunne vi slet ikke have, så vi slæbte det ene læs efter det andet hjem! Godt der ikke var så langt ;)
Vi fik virkeligt mange fine ting med hjem. Mange af dem er velegnede kandidater til en omgang spraymaling, og mon ikke nogle af dem kommer med på Ingerslevs. Der må alligevel også være grænser for, hvor meget jeg må slæbe inden døre! ;)

9 kommentarer:

 1. uha super fin dåse, altid dejlig når ældre ryder ud og man bare kan ta´ha en dejlig sommer dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Det er simpelthen så fedt! Og tænk at man bare giver folk lov at kigge al ens ragelse igennem - og tilmed bare lader dem tage alt de skulle have lyst til! :D

   Slet
 2. Ja den dåse har været i mit hjem de sidste 10 år- også fundet i storskrald- og den er bare så fin.. Fedt når man falder over den slags uden at lede efter det:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt! Det er virkeligt skønt når gamle ting får nyt liv :)

   Slet
 3. Den lille gule skål er helt fantastisk sød. Sikke et scoop I der gjorde. Og de ældre mennesker blev sikkert også glade for, at tingene ikke bare røg i containeren, men fik ny anvendelse hos Jer.
  Angående flødekandeng kan jeg forstå, at den næsten er lovet ud til Julia, så jeg vil ikke komme imellem. Jeg samler på Sonja - ja jeg er faktisk begyndt at blande de smukke Aluminiastel lidt på kryds og tværs, men Sonja er jeg meget glad for. Desuden har jeg en lille netbutik, hvor jeg også sælger Aluminia. Jeg tror jeg ville tage 75 kr. For sådan en flødekande :-)
  Held og lykke med salget, når du skal på marked. Det er nogle fine ting du tager med :-)
  Kh. Kate

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kate!
   Den gule skål fandt jeg desværre ikke i storskrald.. Den er fra Casalinga og har været med til et boligliv abbonement ;)
   Var i en antik butik i starten af ugen, og de skulle have 275 kr!! for en kande i en lidt større størrelse! Det synes jeg nu også lyder helt sindssygt! :D
   Tror også at 75-100 kr. passer bedre ;)
   Du skal ikke forbi på markedsdagen? :D
   Kh. Julia

   Slet
  2. Jeg skal desværre ikke forbi.. Bor i København og er i disse dage på ferie i sommerhus.
   Hold da op, det er mange penge for den lille kande, men de er jo sjældne, så....
   Håber du får en god pris for den:-)
   Kh. Kate

   Slet
 4. Nej hvor heldig har man lov til at være - helt fantastisk! Jeg kan først komme på Ingerslev d. 5/8, så desværre ser jeg nok ikke dine ting ;o) Held og lykke med salget ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, indimellem ryger lidt held i ens retning!
   Ærgerligt med Ingerslevs. Men det er jo først den 18.08?
   Håber også jeg får ryddet godt ud i sagerne! :)

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.