mandag den 11. juni 2012

This and thatHerhjemme er vi stadig i fuld gang med den store forvandling! Her er det Karoline, der er i gang med en skammel til køkkenet, med mit absolutte yndlingstapet på! Glæder mig så meget, til den bliver færdig og kommer på plads! ;o)

Jeg har fået købt flagranker i Tiger til bare 10 kr. til min lillesøsters studentergilde, der bliver holdt inden så længe! Glæder mig til at fejre hende! :o)


Så har jeg sørme også været forbi min tidligere roomie Annette, som lavede MEGA lækker mad til mig og Karoline! Hun studerer sundhed og ernæring, og er virkelig god til at finde på kreative og lækre retter! Hende savner man altså lidt ved aftensmads tid ;o)Køkkenhaven begynder også at ligne noget, og den anden dag spiste jeg mit eget salat for første gang nogensinde ;o)
Kan godt se der snart skal luges - der er blevet sået græs i bedet, og nu begynder det selvfølgelig at komme op. Kan det ikke komme op ved de tomme pletter på græsplænen i stedet!? :o)


12 kommentarer:

 1. Sikke dog en skøn tapet! Tillykke med søsteren :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Er helt vildt med det sarte udtryk :)
   Og tak! Det bliver spændende! ;)

   Slet
 2. Ej hvor er det lækkert det tapet:) og ja tillykke med hende:) min søster bliver også færdig her den 26 juni:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så skønt, når man kan se hvor stort det er når De bliver færdige! Jeg kan huske hvor specielt det var! Så det skal da fejres! ;)

   Slet
 3. Det bliver den mest fantastiske skammel! Og til lykke med din søster - det er stort at blive student :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den bliver så skøn! Og passer perfekt til vores køkken!

   Slet
 4. Glæder mig til at se det færdige resultat af skamlen. Mums med aftensmad og så af en kommende ernæringsekspert, der er ikke noget bedre. Min stedmor er selv uddannet dette, og hun laver også bare pragtfuld mad.

  Dejligt med køkkenhave, hvor har du den henne af heri Århus?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er virkeligt lækkert! Gid man selv var kreativ på det område (også) ;)
   Jeg er så heldig at have stueetagen af et byhus, med tilhørende have! Det er bare sindssygt lækkert! En rigtig luksus herinde i byen :)

   Slet
 5. Super flot tapet på skamlen - den bliver da super flot... Vi glæder os til at se det endelig resultat.

  /Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Det bliver så lækkert når den kommer på plads :D

   Slet
 6. Virkelig fint tapet!!:) Jeg har også på min liste at lave min skammel om.. Den mørkelilla farve og ugletapet som den fik for 2år siden er jeg ved at være lidt træt af..;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal man så egentlig tage det gamle tapet af først, eller putter man bare ovenpå? Det er så fedt at tingene bare kan ændres igen, når man trænger til noget nyt! :)

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.