fredag den 16. marts 2012

I glas og ramme

Har i lang lang tid været i gang med at finde billeder til en billedvæg bag sofaen i stuen.. Har ikke helt kunnet overskue, hvordan billederne skulle hænge i forhold til hinanden. Især fordi det hele tiden varierer, hvad jeg vil have op ;o) Så nu er planen bare, at jeg hænger dem lidt hulter til bulter. Mon ikke det bliver meget pænt lige meget hvad? Billederne kan jo altid udskiftes :o)
Udgangspunktet er heller ikke helt dårligt, vel? ;o)

I må alle sammen have en dejlig weekend - for mit vedkommende går turen nu mod mine forældre, hvor vi sammen med millioner andre skal se x-factor :D Ikke dårligt :o)

8 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fint ud. Er ret vild med det store sort/hvide billede, det er en vildt fin illustration. God weekend, vi ses på torsdag :) Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha'! De andre er desværre ikke så glade for lige netop dét billede, så har faktisk fundet et andet der skal op i stedet ;o) Du må jo sige til hvis du er interesseret i det.. :D
   Håber også i havde en god weekend! Glæder mig til torsdag! ;o)
   Kram

   Slet
 2. Hvad med at stille dem på Ikeas billedhylder? På den måde kan du jo nemt skifte ud og bytte rundt, uden at lave huller i væggen;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var faktisk ikke nogen dum idé med en billedhylde. Tror jeg vil lege lidt med de forskellige udtryk man kan få. ;o)

   Slet
 3. Det ser da lovende ud. Er vild med den neonfarvede Zantangel :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ja'n Den neonfarvede zentangle er faktisk købt på nepalmarkedet, jeg var til på skødstrup skole.. Men den er jo også nem selv at lave ;o)

   Slet
 4. Det er nogle vildt flotte billeder, du har fundet frem. Giver du ikke et par nærbilleder? Jeg skal nemlig selv i gang med en billedvæg. Skal bare lige have malet alle rammerne først... og alle de andre ting på to-do listen ;)

  Hyggeligt at se dig i dag i øvrigt. Jeg glæder mig til den 1., hvor vi skal ses i lidt længere tid sammen med de andre til noget kreativt :)

  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha ;o) Har fået taget lidt close-ups i dag ;o)
   Fik forresten malet brødkassen i dag, men synes det løb ret nemt :o( Det blev dog ret så lækkert til sidst ;o) Tak for fifs :D Glæder mig også til den 1! Og tusind tak for alt det lækre stof! Det skal nok blive brugt til en masse lækre ting!! ;o)

   Slet

I love comments and I appreciate every single one of them.