onsdag den 28. marts 2012

Godmorgen pipfugl!
De sidste par morgener (- og ja! I læste rigtigt! Det er ikke bare sket én gang!) er jeg blevet vækket af nogle skide irriterende fugle, der flyver hen til mit vindue, og hakker vildt i det med deres næb!
Det bliver de så ved med - ad flere omgange, især når man lige er faldet i søvn igen - eller for den sags skyld gået væk fra vinduet! Synes simpelthen det er SÅ underligt!! Især fordi de også har gjort det på badeværelsesvinduet op til flere gange på det sidste! Først troede vi der var nogle, der stod uden for vinduet og ville have opmærksomhed - men helt ærligt!? Hvad skal man ellers tro? ;o)
Har i nogensinde oplevet noget lignende? :o)

P.S. Se venligst bort fra det mega beskidte vindue!  ;o)

10 kommentarer:

 1. Ej hvor mærkeligt - Men fedt billede!

  SvarSlet
 2. Har aldrig hør om fugle kan finde på det, hmm tænker mon om de leder efter et sted at bygge rede. med jeg ved det ikke? ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. det kan være fordi de kan se sig selv, og tror der er en anden fugl. Har selv oplevet det her hjemme, flere år i træk ;)
  eller det kan være de kan se igennem, hvis du har et vindue i den anden ende også. En løsning kan være sådan en rovfugle klistermærke.

  SvarSlet
 4. Mærkeligt. Er du sikker på at der ikke gemmer sig en Askepot/Disney-prinsesse i dig og det bare er dine små hjælpere? ;D

  SvarSlet
 5. Haha, hvor er det sjovt... Eller... Det er selvfølgelig synd, at du ikke får lov til at sove, men det er da herligt finurligt, at de laver sådan et stunt. Og fint billede af dem :)
  Kh Line

  SvarSlet
 6. Hmm spøjst.. Mit råd er også rovfulgene som du ser i mange institutions-vinduer.. Evt lave dem selv i nogle flotte farver?? ;)

  SvarSlet
 7. Ej, det er altså lidt underligt ;) Men ja enten klister fugle på ruden eller måske et gardin af en art? :) Jeg har selv klæbet hjemmelavede fugle på mine ruder, men det var fordi de små fugle fløj ind i dem hele tiden :S

  SvarSlet
 8. jeg er helt overbevist om at de tror der er en rival, som de skal skræmme væk. jeg mener at have hørt noget lignende i et naturprogram.

  SvarSlet
 9. Eller også er de igang med at spise fugemassen rund om vinduet... Godt billede!
  Kh Stine

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.