søndag den 11. marts 2012

Fristet
I dag er jeg meget fristet til at købe et blad abonnement på Boligliv, hvor gaven er de tre skåle fra Casalinga i super fine farver! Og det andet tilbud der frister er et abonnement på Mad og Bolig, hvor man får 2 mano kopper med - 2 blade, 2 kopper og porto koster i alt 99 kr! Det er da ikke til at stå for :o)
Derudover har jeg i dag haft "tea"-party med de 3 rigtig skønne tøser jeg bor med - vi glemte the, men huskede dog at lave en masse cupcakes vi kunne spise ;o)

Er rigtig glad for at der er så mange, der efterhånden har lyst til at følge mig og min hverdag gennem bloggen. Elsker at i giver jer tid til at kommentere og læse med! Kunne rigtig godt tænke mig at forkæle jer lidt, men overvejer lige hvad der vil være det rigtige at sætte på højkant ;o)
Hvad har I ellers hygget jer med i dag?

6 kommentarer:

 1. Det er farlige fristelser :-) Her er intet at berette om, jeg har lagt på sofaen og passe sygdom. ÆV.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv altså, det bliver der brugt en del tid på rundt omkring.. Var også selv igennem det sidste uge.. Du må have god bedring :o)

   Slet
 2. Det er nogle rigtige gode tilbud og blade, svært at modstå.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 3. Skynd dig at springe på det tilbud. Skålene kan du bruge mange mange gange, og de nævnte blade er da ganske fine at få gode ideer fra.

  SvarSlet
 4. Hej Julia.
  Tak for det fine indlæg og link - jeg kunne ikke modstår fristelsen..

  Jeg sprang på tilbuddet fra Mad og Bolig. Jeg samler på mano-kopperne og to for 99kr, inkl. to blade er et røver køb. ;)

  SvarSlet
 5. Jeg måtte også overgive mig i dag og bestilte begge abonnementer! ;o) Glæder mig til tingene kommer :P

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.