mandag den 12. december 2011

Et luksusproblem
Når bedstemor og bedstefar giver en lov til selv at vælge julegaven som skal være fra Royal Copenhagen, hvilken overdreven luksusting mangler man så lige mest?

7 kommentarer:

 1. Du mangler helt sikker kanden fra Royal Elements i blå! Jeg har den selv i orange og jeg elsker den!

  SvarSlet
 2. Vil også sige noget orange Elements. Selv samler jeg på Mega Mussel, og jeg ELSKER det ;) (så meget man nu kan elske porcelæn)

  SvarSlet
 3. Et STORT problem :) Kanden er virkelig smuk! Men det er alle deres ting jo så spændende at se hvad du vælger! Jeg har modtaget ringen idag, tusinde tak, den passer perfekt! Og tak for den fine stjerne, den har min datter på 5 lavet til ønskestjerne, den hænger nu ved hendes seng :)

  SvarSlet
 4. Jeg er helt enig med Frøken Lyngsø og Camsen, noget orange Elements, det er simpelthen så fint!

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer! Elsker også porcelæn så meget det er muligt! :D
  Da jeg allerede har en kande i blå mega mussel, kunne jeg (desværre) ikke overbevise mig selv om at jeg havde brug for endnu én ;o)
  Det blev i stedet en stor tallerken i blå elements, der lige nu også har en særlig pris fordi det er et nyt design (er sat 100 kr. ned). Glæder mig allerede til at spise af den hver aften ;D
  Ville virkelig ønske at RC lavede mere elements i orange, for det ville godt nok være smukt på en tallerken :D

  SvarSlet
 6. Å det er så fint alt sammen. Jeg er efterhånden så heldig at have en lille stak elements tallerknerne og jeg knus elsker dem.

  SvarSlet
 7. sooooo beautiful!!

  p.s. come check out my custom blog giveaway! :-) Not that you need a new design...yours is very cute but its always fun to change it up?!?! :-)

  xoxo
  Aarean

  colorissue.blogspot.com

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.