onsdag den 5. oktober 2011

Spisebordslys

Billedet er lånt af Maja.

Har nu i rigtig lang tid haft 4 sorte ball lamper liggende. Overvejer at hænge to af dem over mit store spisebord, men er meget i tvivl om de vil give for lidt lys. De bliver den eneste loftbelysning i rummet, som er ret stort med højt til loftet. Men synes bare de er så fine og enkle og har svært ved at finde andre alternativer der ikke bliver alt for dyre.
Har i nogle gode ideer? Og hvad har i hængende over jeres spiseborde? ;o)

Jeg vil snart til at i seng. Skal tidligt op i morgen, da der er produktmøde med Normann Cph i Inspiration inden åbningstid. Synes det er skønt at det også er en del af jobbet, sov godt alle sammen ;o)

4 kommentarer:

 1. Jeg har selv tre ball-lamper hængende over mit sofabord.Sammen med en Bumlinglampe er de det eneste loftbelysning, og det giver ikke forfærdelig meget lys, men dog et hyggeligt lys. Derfor har jeg som supplement købt nogle af de der kuglerunde lamper fra IKEA. Den ene står højt ovenpå et skab, og den anden også temmelig højt på en hylde i den anden ende af stuen. De giver godt lys, og giver sammen med de andre lamper muligheden for at differentiere lyset, alt efter om jeg vil have godt lys i hele stuen, i den ene ende, eller bare hyggebelysning. Lamperne gør ikke noget særligt væsen af sig, så jeg synes godt de kan gå i spænd med de andre. Måske en idé?

  SvarSlet
 2. Jeg har Ball (væg)lamper hængende på børnenes værelser ved deres seng. De giver ikke meget, men hyggeligt lys:-)

  Over vores spisebord i stuen hænger der en lilla PH lampe fundet på loppemarked. Den giver dog heller ikke det vilde lys. MEN over spisebordet i køkkenet har vi en sort "institutionslampe" hængende. Jeg synes den er helt vild fed og den giver et fantastisk lys!
  Håber du finder det du søger:-)

  SvarSlet
 3. Vi har en lampe i stil med den her over vores spisebord , vores er dog med en skærm uden riller, og så har vores ikke porcelæn under skærmen, men messing.

  http://www.guloggratis.dk/inde/belysning/loftslampe/annonce/12531712

  Nok meget atypisk i et hjem hvor der bor unge, men jeg elsker den..

  SvarSlet
 4. Jeg syntes de giver hyggelig lys, men lyse bestemt ikke rummet op...
  Hej fra Maja B

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.