torsdag den 29. september 2011

Afslapning


Nyder min fridag med varm the, hjemmebagte spinatboller med hjemmelavet blommemarmelade, og så har jeg lige bagt chokolademuffins, så der kan komme kage på bordet, når min veninde kommer på besøg senere. Det er bare en skam at de aldrig rigtig blev færdig bagte indeni, selvom de fik dobbelt bagetid. Men mon ikke de kan spises alligevel ;o)
Håber i har en dejlig dag?
Er glad for at i har lyst til at kigge forbi! Det er det der gør det sjovt at blogge! :o)

5 kommentarer:

 1. Prøver lige om jeg kan kommentere her fra telefonen. Det lader til at det er min google-konto der er problemet, da jeg heller ikke kan kommentere på andres blogs.

  SvarSlet
 2. Prøv lige at ose af overskud! God fridag fra C

  SvarSlet
 3. Lækkert - håber du har haft en god dag i solen. Og tillykke med din nyindkøbte kop?

  SvarSlet
 4. Er sikker på de blev rigtig lækre dine muffins. Så fin mormor-kop...regner med jeg skal forbi Inspiration i denne uge, hvor der er halv pris på den serie :-D Jeg har tildelt dig en award på min blog - kig forbi og se hvad det går ud på :-)

  SvarSlet
 5. Malene: Det var da træls! Var der ikke engang hvor mange bloggere havde det problem? Synes ihvertfald der blev skrevet om det på nogle blogs ;o) Mener ihvertfald det var inde ved Annchen. Det var ellers pænt af dig at fortælle om det, det er jo ikke til at vide, når man sidder på den anden side :o)

  Christina: Kunne ikke lade være med at grine, da jeg læste din besked! Der skulle måske lige have stået i indlægget, at det kun var den varme the og muffins jeg havde lavet samme dag ;o) Men det føles nu også ret fedt at kigge i skabet og se hjemmelavet marmelade - totalt hausfrau agtigt ;o)

  Prinsesse Suh: Nød bestemt min dag væk fra omverdenen! Og er simpelthen så glad for mine nye ting fra Mormorserien! :D

  Randi: Ville ønske de var, men underligt nok blev de ved med at være dejagtige inde i midten, på den ret så klamme måde :s Men kanten smager mega godt :D Kan næsten kun anbefale dig at skynde dig forbi da serien er i restordre ved Normann. Vi har ihvertfald ikke kunnet bestille mere hjem :o(
  Tak skal du da have! Jeg kigger lige forbi og ser hvad det går ud på :D

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.