lørdag den 20. august 2011

Noget nyt
Jeg fortsætter hermed fotoudfordringen, hvor jeg skal vise noget nyt! Det ville nu have været oplagt at vise noget af alt det nye jeg hele tiden køber, men har lyst til at se bort fra det et lille øjeblik. Det er nemlig noget helt nyt for mig at være haveejer, med frugttræer, drivhus, terrasse og hele molevitten.
I går aftes var jeg ude at plukke den først pære, og hold nu op hvor var den bare mega god! Glæder mig til de andre også bliver klare, men der går nok lige lidt tid endnu.
Blommetræet er til gengæld PROPPET med blommer! Og de er alle sammen modne! Der er så mange at en af de store grene rent faktisk er knækket pga. vægten. Og tror måske også snart vi får besøg af bier, hvis ikke vi får fjernet alle dem der er faldet ned ;o)

Så vil faktisk høre om der var nogen, der måske kunne tænke sig nogle blommer? For så er man mere end velkommen til at komme og tage for sig! 

Har planer om at lave noget af min mors vidunderlige blommemarmelade, men der er altså også grænser for hvor meget man kan spise ;o)
Jeg bor i Århus C, og man må gerne kigge forbi i løbet af næste uge. Hvis det har interesse må man gerne lige skrive til julia-runge@hotmail.com, så kan vi aftale et tidspunkt.3 kommentarer:

 1. Uh, det kunne jeg da nok godt være interesseret i.. Jeg sender dig lige en mail :-)

  SvarSlet
 2. Mums hvor ser det lækkert ud og hvor er du bare usandsynlig heldig at være indehaver af have, drivhus og skønne gamle frugttræer i postnummer 8000! Pyw misundelse er en grim ting men det kunne jeg godt lige overskue at være (:
  Rigtig skønne billeder og er vild med dit simple og fine layout på bloggen

  SvarSlet
 3. Hallo Sikke dog en fed blog du har dig her jeg tænkte skal vi ikke link hinanden svar hvis du skriver i min blogger(: Er med i en konkurrence om første pladsen vil du være sød at gå forbi mit billede og trykke like så vil jeg være dig evig taknemlig skal have mange stemmer inde den 28 sep. jo flere jo bedre så send det her gerne vider til andre så vil jeg blive mega glad skal bare vinde http://www.skabnyt.dk/gallery/photo/504 Kan vinde 5000 kr til panduros hobby... DEL MIT LINK MED DINE VENNER (: HJÆLP MIG (: VIL VINDE (: Er dig evig taknemlig... Knuser fra Lise

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.