tirsdag den 2. august 2011

De første billeder

Hermed de første billeder fra mit elskede hus indvendigt! Er ret vild med spisebords opstillingen som den er her. Dog skal der et nyt spisebord ind, da dette forsvinder sammen med sin ejer om 15 dage. Begge mine lejere flytter nemlig ud, hvilket vi vidst alle er lettede over. Det gik på ingen måde, og det var det vidst heller aldrig kommet til, når det ikke var alle der gjorde en helhjertet indsats.Ville bare ønske at de ville flytte i fred og ro, i stedet for at gøre livet surt for andre. Det er simpelthen spild af tid og energi!

I går købte jeg to turkis mano-kopper til samlingen. De er nemlig på tilbud til 199 kr. for to i inspiration. Synes de klær' hinanden rigtig fint, men vil nu også gerne have nogle i lyserød og gul ;o)
 

6 kommentarer:

 1. Det ser rigtig hyggeligt ud. Glæder mig til at se flere billeder...Har jeg misforstået noget eller skulle du ikke overtage huset sammen med en veninde? Lyder ikke så godt, at I ikke helt har kunnet enes, men godt I har fundet en løsning på det!

  SvarSlet
 2. Aha, det var det der har været...Øv når det ikke fungerer som ventet, men dejligt du kan blive i det fine hus. Kan du bo der selv, eller skal der nye lejere ind? Det ser rigtig hyggeligt ud, flere billeder tak :)

  SvarSlet
 3. Jo, det var en nu tidligere veninde som ændrede sig noget så drastisk da vi kom et nyt sted hen, af uvisse årsager. Så det har mildest talt været røv ubehageligt at bo med dem. En rigtig ØV oplevelse!
  Der skal to nye lejere ind, hvoraf den ene bliver en god veninde. Så det burde blive rigtig lækkert! Leder stadig efter nogen til kælderen, men er også først lige gået i gang med at søge ;o)

  SvarSlet
 4. Hej Julia
  Øv, men håber det vender til det bedre. Hovedsagen er vel at du kan komme hurtigt videre og dejligt at du kan blive i huset, det ser skønt ud!
  KH Mette

  SvarSlet
 5. Elsker stolene! Er selv på jagt efter sådan nogen. Har du fundet dem på genbrug? El. ved du evt. hvad den type stole kaldes?

  SvarSlet
 6. så spennende.
  dette blir bra
  gratulerer så mye med nytt hus
  gleder meg til å følge med videre
  flott bilde av deg over her forresten! :)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.