lørdag den 20. august 2011

Barndomsminder
Lige præcis den 6. august, da opgaven var at tage billede af et barndomsminde, var min kusine Thea på besøg og ville lege med Belville! Da min lillesøster og jeg var små, var det helt store hit at lege med Belville! Især fordi det var noget af det legetøj, hvor vi kunne lokke vores mor til også at være med (og det var noget af det bedste! :o) ) Hun elskede nemlig at stå for husbyggeriet, hvilket også er gået hen og blevet min og min søsters tjans, når vi nu leger med det, sammen med Thea. Det gir' lige pludselig ikke ret meget mening for os at lave lydeffekter mere ;o) Men hyggeligt er det da! Da jeg var lille elskede jeg at indrette omgivelser til mine Barbie dukker, belvillefigurer, dukker og bamser, gøre deres hjem hyggeligt og personligt, med hvad man nu kunne finde af ting, der kunne gøre det ud for indretningsobjekter.
Og det er jo sådan set fortsat en af mine store interesser. Nu er det bare i mit eget hjem i stedet ;o)
Hvad med jer? "Indrettede" i også små hjem til jeres tro følgesvende da i var små?

3 kommentarer:

 1. Dengang jeg var lille var det helt store hit nogle dukker ,som hed Pusledukkerne. Og dem havde jeg nogle stykker af. Jeg lavede tøj til dem og arrangerede bolig for dem. Mine veninder og jeg legede med dem i haverne og hos hinanden på værelserne. Det var bare det skønneste dengang.Jeg kan huske min mor havde arvet en meget gammeldags strikkemaskine så jeg sad og strikkede lange "tubekjoler" til dukkerne.Med bar ryg og bindebånd op omkring nakken.
  Hold da op . Det havde jeg jo ellers glemt . Tak for genopfriskning af minder :-)

  SvarSlet
 2. Hold nu op, jeg har også leget meget med BELVILLE sammen med min kusine. Var desværre ikke så heldig at eje noget selv, men synes bare det var max hyggeligt at lege med når jeg (ret ofte) var på esøg hos kusinen :)

  SvarSlet
 3. Åh jo, den vogn melder jeg mig også på, var nok bare mest til barbie.
  Jeg havde en ganske frygtindgydende kedelig hvid reol på mit værelse, og det blev pludselig til 'etagebyggeri' for mine barbier. Hver etage indrettet forskelligt.. Åh, ja. Memory Lane. :-)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.