fredag den 17. juni 2011

Lækre loppefund









Lækre loppefund fundet i går! Det er virkelig nogle af de bedste fund jeg har gjort mig i LANG tid! Jeg mener bare, tænk at finde en termokande fra House Doctor! En tapetseret æske, super fine platter til væggen, tallerken fra Royal Copenhagen og en fin stol til det nye hus hvor vi indtil videre kun har 3 stole :o) Tænker på at male den mørkelilla, som kontrast til alt det lyselilla, gule og mintfarvede som jeg efterhånden har fået anskaffet mig. Ellers kunne den også være sej i skrig gul! ;o)
Hvad synes i?

5 kommentarer:

 1. Fantastiske fund. Jeg er helt vild med termokanden, ved de har dem i kollektionen nu med et andet mønster. Lucky you!

  SvarSlet
 2. Jeg hepper på skrig-gul!! Super fine ting du har fundet. Hvor pokker har du været så heldig at støve alt det op henne? :o)

  SvarSlet
 3. Jeg stemmer altid på lilla! :D

  Og må man spørge hvor det er du finder alle de skønne loppemarkeder? Jeg synes jeg finder alt for få af dem her oppe i Nordjylland!

  SvarSlet
 4. Hej Julia

  Jeg må simpelthen vide hvor du har fundet de skønne ting?? Vil du ud med dine tricks???

  Jeg har lige malet en tallerkenrække skriggul, og det er fedt til mit mintgrønne skrivebord :)

  Fra Katrine

  SvarSlet
 5. Er nået frem til at det bliver en spisestuestol, og dermed er gul udelukket. Det er bofællens hadefarve (SAY WHAT!?, men hun er mere end klar på lilla, så det kan jeg jo så vælge at se som en lille sejr, da hun startede med kun at ville have hvide stole ;o)

  Termokanden kommer temmelig sikkert til salg, da jeg pinligt nok har fundet ud af at jeg allerede har den ;s

  Fik et tip om at en basketballforening holdte loppemarked her i Århus, og så var det da bare om at tage afsted! Og det kunne ikke gå for langsomt :P Kan måske prøve at give tippet videre en anden gang, til dem der lige er i Århus og omegn! :o)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.