fredag den 15. april 2011

Endnu et broderiprojekt!

Min prikpude er endelig færdig, og jeg mangler bare en finde ud af hvilket stof jeg vil bruge til bagsiden.
Derfor gik jeg i går i gang med en pude i lignende farver, bare med harlekintern! Sad i lang tid og prøvede at lave et mønster, hvorefter jeg opgav ;o)
I stedet var jeg så heldig at Karen havde lavet en lignende pude! Så endnu engang tak for inspiration! :b Hun laver virkelig de mest fantastiske broderede puder! Og hendes blog er bestemt et besøg værd!
Det vælter ind af min dør med broderigarn for tiden! Hvilket har gjort det endnu sværere at begrænse farvevalget til harlekin-puden! Det på billedet er købt over Ebay, hvor broderigarn som så meget andet er noget billigere end at købe det i butikkerne.

3 kommentarer:

 1. Sikke fede farver, har desværre ikke fået fulgt med her i blog-land den seneste tid, så jeg har ikke set om du tidligere har vist billede af din prikpude, men det man kan skimte samt din harlekin ser vildt lækker ud... sikke farver.
  Glæder mig, eller håber at se det færdige resultat ;o)
  God weekend - Jill

  SvarSlet
 2. Tak skal du have! Det er prikpuden du skimter i baggrunden, og det er meningen at de til slut skal matche hinanden! Det ser også ret lovende ud på nuværende tidspunkt ;o)
  Du må også have en god weekend! :D

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig fint ud, og jeg bliver jo helt stolt, når der er andre der gider at brodere mine mønstre. Tusind tak for de søde ord:)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.