mandag den 21. marts 2011

Link til billedredigering

Mange af jer kender allerede dette program rigtig godt! Det er nemt, det er hurtigt og så giver det ikke mindst nogle super fine resultater!
Man kan lave sine billeder personlige med farver, skrift og rammer efter eget valg!

Det er selvfølgelig det gratis program Photoscape jeg snakker om! Efter et par forespørgsler på programmet kommer her et link. Det er som sagt gratis at downloade, og efter min mening lærer man også hurtigt at finde rundt i de forskellige funktioner, når man først sidder og roder lidt med det!
Det kan downloades lige her!

OPDATERING 22/3-11: Hvis du er mac-bruger, fungerer dette program desværre ikke til dig, men du kan i stedet bruge et andet gratis program ved navn Picasa. Det har vidst ikke nær så mange muligheder som photoscape, men skulle fungere fint nok! Jeg er ikke selv bruger af dette program, så kan desværre ikke være behjælpelig med at svare på spørgsmål til det, men du er meget velkommen til at bruge kommentarfeltet til dette indlæg. Måske der er andre der kan hjælpe :o) Det kan downloades her.

Og så er der vel bare at sige god fornøjelse med billedredigeringen! ;o)

11 kommentarer:

 1. Det lyder som et rigtig fint program, men det virker ikke på en Mac - er der nogle der kender et godt foto redigeringsprogram man kan bruge på en Mac?

  SvarSlet
 2. Hmm. Øv da! Vidste ikke at det ikke kunne bruges til Mac. Kender desværre ikke lige andre. :s

  SvarSlet
 3. Tak for det. Det er lige sådan et jeg står og mangler. Jeg glæder mig til at afprøve det.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 4. Har selv undersøgt det lidt og det eneste gratis fotoredigeringsprogram jeg kan finde til mac som sådan er overkommeligt at finde ud af, er Picasa :)
  Bare til info til Camilla, der spørger.

  Kh Anne

  PS Tak for den søde kommentar inde hos mig, Julia

  SvarSlet
 5. Hej Anne

  Mange tak for det - det vil jeg kigge på

  (Og Julie - tak for brugen af dit kommentarfelt)

  Camilla

  SvarSlet
 6. Ja, har også Mac, og det er så ærgeligt at det ikke virker til den - Bruger også Picasa, men det er altså ikke nær så varieret. Drømmer om alle de fine rammer man kan bruge i Photoscape - måske de åbner for Mac engang..

  Men tak fordi du deler - det er altid værdsat! :-)

  Kram B

  SvarSlet
 7. Hej Julia

  Du er simpelthen så god til alt det tekniske. Hvordan får du "besøgende online", "besøgende i dag" og "besøgende i alt" på din blog?
  Håber du kan hjælpe.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 8. Hej Julia.
  Du virker som en haj til ret mange af de her tekniske ting :-)
  Jeg kan simpelthen ikke gennemskue hvordan man laver mere end én fane på sin blog? Kan du hjælpe...
  Undskyld jeg skriver det her.

  Hilsen Sarah

  SvarSlet
 9. Det er også mit nye yndlingsprogram! Jeg har tidligere flakket lidt rundt mellem nogle halvdårlige programmer og nogle ALT for avancerede. Photoscape rammer lige mit niveau og matcher de fleste af mine behov. Perfekt. Fik et tip hos Karen Klarbæk.

  SvarSlet
 10. Hej alle sammen! Har lige opdateret indlægget, så der også er kommet link til Picasa :o) Tror måske også at jeg i sin tid fik tip ved Karen.?
  Mht. "besøgende online" osv, så er det noget Marie (Marolle) har lavet til mig, og det kræver at du opretter en konto ved susnet.nu :o) Hvad du præcis gør herefter kan det være man kan læse ved Marie. Hun plejer at være rigtig flink til at forklare forskellige ting på sin blog.
  Mht. mere end én fane, mener du så to som ved mig? Eller mener du tre? :o) Har tidligere haft tre, og der fandt jeg en beskrivelse på nettet, hvor koden skulle sættes ind. Kan ikke huske hvor det var, men tror måske det var Julia Hausfrau der skrev et indlæg om det.
  De to faner som der er på min blog, er vidst standard. Det var der i hvertfald på min til at starte med :o)
  Håber i kan bruge hjælpen!

  SvarSlet
 11. Hej Julia.
  Tak for dit svar, jeg tænker mere på de forskellige faner du har under din titel, hvor du henviser til give-aways, din shop etc. Jeg kan nemlig på min kun komme frem til at lave en enkel der henviser til startsiden. Håber ikke jeg er til for meget besvær.

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.