onsdag den 30. marts 2011

Lappeværk + jeres ærlige mening!

Er meget i tvivl om hvordan mit patchwork sengetæppe skal have lov til at se ud! Vil gerne have at jeg ikke bliver træt af det lige foreløbig, da det formentlig kommer til at tage LANG tid at lave! Vil gerne have et tæppet bliver lyst og lækkert.
Her kommer der nogle bud. I må meget gerne sige jeres uforbeholdne meninger! :o)
I kan evt. også kigge forbi dette indlæg, hvor jeg også har fundet inspiration til patchwork! 
Tre forskellige stoffer, med hvid som den yderste kant rundt om blomsterne.


Bomber med blandede stoffer, også med hvid yderkant.Med små blomster, billede fundet på Google.

Billede fra bogen "Rum der rykker"

Alle regnbuens farver og alverdens mønstre får lov at deltage. ;o)
9 kommentarer:

 1. Uh det svært!!

  Jeg er vild med masser af farver - som på billede 2 men tror også virkelig billede 1 kan blive et flot sengetæppe!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Jeg synes helt klart bedst om billede 2. Hvem der bare havde tålmodighed til sådan et tæppe :)

  SvarSlet
 3. Et af de tæpper med flere farver og mønstre, synes jeg er fedest!

  Hvis det var mig der skulle lave et af de tæpper der er ens, hvor man gør det samme og det samme og det samme og man kikker på de samme og de samme farver, ville jeg blive skør i låget af at lave det. For mig ville det blive kedeligt i længden og det ville blive lagt til side ind til jeg om et par år finder det og smider det ud...
  men det kommer jo an på hvordan du ville have det med at kikke på det samme, de er også virkelig flotte dem med et bestemt mønster...

  SvarSlet
 4. Idet jeg jo selv er igang med et - som jeg bare bliver mere og mere glad for, synes jeg du skal gøre som mig!! (hi-hi) Altså syv tilfældige forskellig farvede/mønstrede sekskanter laves til en blomst og omkranses af hvide sekskanter - osv!
  Der er hele tiden noget nyt, som øjet fanger, jeg kan blive ved med at kigge på det! Jeg laver nok et indlæg en af de nærmeste dage af hvor langt som jeg er nået.

  SvarSlet
 5. Hej Julia

  Jeg bliver helt klart gladest af at se på billede nr 2 - jeg elsker farveorgiet i retrostoffer. Men på den anden side vil nr 1 nok være en sikker vinder, også i årene frem. Jeg tænker, at du hurtigere bliver træt af et for vildt udtryk.

  Tjek min blog - jeg har også gang i patchworktæpper - måske du kan blive inspireret.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 6. Hm....måske kunne du veksle mellem et antal forskellige blomster, så du ikke når at blive træt af det førend det er færdigt, men så der samtidig er en form for sammenhæng i det. Loppe-shoppes tæppe er virkelig også flot - er spændt på at se, hvad du vælger!

  SvarSlet
 7. Hej piger! Måske misforstår i? Ved den øverste mulighed skal der være 3 forskellige slags stof, ved hver blomst. Som afgrænses med hvidt for at det er overskueligt. Alle blomsterne skal være forskellige ;o) Og det skal de sådan set være i alle løsningerne. Jeg synes heller ikke der skal være for mange gengangere. Der skal hele tiden være noget nyt øjet kan fange, som Loppe-Shoppe siger ;o)

  SvarSlet
 8. Jeg kan bedst lide billede nr 3 og 4. og med hvidt som baggrund gir det også ro.

  SvarSlet
 9. Jeg er mest til løsningen med "bomber":)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.