torsdag den 10. marts 2011

I glas og ramme


Et hjemme-klippeklistret billede, og et billede fundet i genbrug. Arbejder som sagt på at få lidt grafiske toner ind i min indretning, og synes disse billeder klæder hinanden rigtig fint!

9 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig blog.

  Og sikke nogle fantastiske værker du har dig der. Jeg er også selv i "væg-kunst-mood" :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har også lige klippet cirkler til et "cirkelværk" :-) Er ved at give det noget lak, men syntes ik rigtig stoffet tager imod.

  SvarSlet
 3. Fint med farverne mod den sorte ramme.
  Tror sørme jeg havde det print med børnene på mit barndomsværelse - muligvis i brun udgave :)

  SvarSlet
 4. Tak skal i have! :o) Jeg har brugt papir og tapet til mit, og ikke stof. Lige nu har jeg en give-away med papir som eks. kan bruges til et lignende billede!
  Men hvis man finder nogle helt perfekte mønstre og farver i sit stof, kan man også sagtens bruge det. Så ville jeg i stedet lime stoffet på papir med en limstift, på samme måde som hvis det var papir, og så ville jeg bare sætte det i rammen. Tror måske heller ikke man kan lakere stof ;o)
  Sjovt med printet Mette, elsker når ting går igen flere år efter de sidst blev brugt!

  SvarSlet
 5. Nej, jeg tvivlede også på det med lakken, men damen i butikken mente det kunne lade sig gøre. Jeg har nemlig sat det på et lærred, så syntes det skulle have en overflade når der ikke kommer glas på - ellers bliver det klippet ud og sat bag glas :-)

  SvarSlet
 6. Lige en erfaring herfra med lak på stof, jeg lakerer stoffet 3 til 4 gange, de første to gange suger det ret godt først 3 gang får man den finere overflade.
  God aften

  SvarSlet
 7. Nåårh, nu forstår jeg hvad du mener. Hvis det er på lærred som ikke skal bag glas, så kan det sikkert godt lade sig gøre som "Finn og Eva" siger. Så er det jo også mere en effekt, end hvis du ville have en jævn overflade over alt stoffet som jeg troede ;o)

  SvarSlet
 8. Jeg er helt vild med cirkel billedet, så enkelt og fint

  SvarSlet
 9. Tak skal du ha' Heidi! Havde egentlig regnet med at billedet skulle fyldes ud med cirkler inde i midten også, men synes egentlig det var fint som det er nu :o)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.