fredag den 4. marts 2011

Hvad sker der lige!?


Jeg kan ikke melde mig som fast læser nogen som helst steder! Og det er efterhånden ved at være lang tid siden at jeg sidst har haft mulighed for det! Der bliver ved med at dukke dette billede op, selvom jeg allerede er logget ind, og når jeg så logger ind igen, så kommer dette billede atter frem :o(
Og det er da en skam, når jeg hele tiden finder nye og spændende blogs, som jeg gerne vil følge!
Er der andre der har prøvet det samme?

12 kommentarer:

 1. Jeg har også problemer med blogger. Den siger også hele tiden jeg ikke er logget på. Hvis du finder svaret hører jeg gerne fra dig!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Jeg har den også en gang i mellem. Man skal blot klikke sig ind , for mig er det en googlekonto, og logge på igen, så er problemet løst og man kan melde sig som fast læser igen.

  SvarSlet
 3. her i mon MAC??
  for jeg kan ikke længere ( ved ikke hvorfor ) melde mig som fast læser m.m. når jeg arbejder i Firefox browser, men kan godt i Safari browser. Det kom pludselig fra den ene dag til den anden...
  tror det er noget med at ens browser skal indstilles - men jeg er alt andet end en it-nørd så jeg aner ikke hvad man skal.

  Håber du finder ud af det :)

  SvarSlet
 4. Har i prøvet at melde jer til manuelt? altså på jeres google "forside" kan i sige "add" (måske "tlføj") og kopiere en URL ind på den blog i gerne vil følge, det burde kunne lade sig gøre :-) Ellers prøv at rydde jeres cache, dette gøres som regel i indstillinger, men det kommer an på broweren.

  SvarSlet
 5. Problemet er bare, at den bliver ved med at vende tilbage til ovenstående billede. Som om jeg ikke bliver logget på. :s
  Har ikke mac, så det er nok heller ikke det.. Men bruger altid firefox.. Og har lige fundet ud af at jeg godt kan melde mig som fast læser i internet explorer..
  Men det er også lidt træls når man altid bruger firefox ;o)

  SvarSlet
 6. dumme firefox sir jeg oss bare, fordi det er også altid der jeg arbejder fra!

  jeg vil prøve at rådføre mig med en kompetent person, og skal nok sige til hvis jeg finder en løsning!


  KH Vibeke

  SvarSlet
 7. Sandra: Har prøvet det et par gange, men der er der ikke dukket noget ikon op på blogejerens side med ens billede. Og ved f.eks. give-aways skal man jo melde sig til på den måde.

  Hvad er en cache? ;o) Kan ikke finde den nogen steder under indstillinger..

  SvarSlet
 8. Prøv i firefox under "funktioner" at sige "ryd historik"...

  Det lyder underligt at du ikke bliver "talt med" under faste læsere på bloggen...

  SvarSlet
 9. Nu virker det for mig igen! :D Både i firefox og internet explorer!
  Meldte mig til et sted gennem explorer, slettede min historik i firefox, og meldte mig til gennem firefox, og så virkede det bare!

  Tak for hjælpen piger!

  SvarSlet
 10. Jeg brugte også firefox før, men der havde jeg problemer med at uploade billeder til bloggen. Jeg skiftede til google chrome og den "taler" godt sammen med blogspot.
  Men super at det virker igen for dig:-)

  SvarSlet
 11. Den dukker også op hos mig hver gang, selvom jeg er logget ind. Men, jeg har så ikke noget problem med at logge ind igen igen. Tilgengæld har den slettet mig som fast læser hos alle dem jeg ellers er tilmeldt.... ret trist. De blogs jeg er/ før var tilmeldt er dog stadig i mit betjeningspanel. Jeg ved ikke hvad der sker og jeg har ikke skiftet comp. eller noget. Jeg kan ligenu se at den også har slettet mig som fast læser her hos dig.... det må jeg vist lige rette op på :-)

  SvarSlet
 12. Uhhh lækkert, jeg er helt sikkert med :)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.