tirsdag den 22. februar 2011

Grafisk i sort og hvid

Det hele startede med beklædningen. Grafisk men ikke for grafisk.. Efter lidt tid var det helt okay at blande forskellige grafiske mønstre. I dag gik jeg all-in! ;o)
Her på det sidste er jeg begyndt bedre og bedre at kunne lide grafiske mønstre, ikke frem for, men sammen med alle mine retro stoffer. ;o) Sort er helt klart blevet en værdsat farve i min indretning i forhold til tidligere, hvor jeg forsøgte at undgå ALT med farven sort i... Og det er en dejlig let tilgang til tingene, for hvor kan det dog være svært at undgå sort elektronik :o)

PS. Det er altså ikke maven der hænger der'!  Det er en LØS bluse, hvis nogen skulle være i tvivl ;o)

8 kommentarer:

 1. Jeg var SLET IKKE i tvivl...:) Jeg er virkelig også blevet vild med grafiske prints. Lige nu sysler jeg med noget som forhåbentlig blir til en give away - hvis alt går vel:)

  SvarSlet
 2. HAHA.. " det er ikke maven der hænger, hvis nogen skulle være i tvivl" :D

  SvarSlet
 3. Haha! Det er jeg glad for Malene! ;o) Synes virkelig også det vokser på én det grafiske :P

  Tak Sofie! :D

  SvarSlet
 4. Hej Julia
  Jeg sender en award videre til dig!
  http://gaiacunin.blogspot.com/2011/02/8-ting-om-gaia-en-award.html
  Gaia

  SvarSlet
 5. Jeg har fået mit fine fine pudebetræk ind ad døren idag... og jer er helt pjattet med det. Jeg tror slet kke at jeg kan få mig selv til at klippe i det.

  SvarSlet
 6. Haha Line! ;o) Var lidt i tvivl om du ville være træt af at det var et pudebetræk, men det var vidst meget godt at jeg ikke klippede det op så ;P Det er altså også ret fint bare at bruge på en stor gulvpude :o)
  Elsker forresten også stoffet fra dig! Det er simpelthen sådan nogle fede farver! :D

  SvarSlet
 7. Det er godt at høre Julia. Jeg blev så glad for det, at jeg helt syntes at du var blevet snydt. Men hvis du også er glad, så er alt vist vel :-)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.