mandag den 24. januar 2011

Maling til møblerHar besluttet mig for at give nogle møbler en make-over, og vove mig ud i en anden farve end hvid ;o) Overvejer denne blå/lilla farve!
Hvilken slags maling bruger i til at male små træmøbler? Vi taler om en skammel, et skuffedarium og nogle små trææsker. Har hørt noget om at man kan købe farveprøver, men så er det vel vægmaling. Og det kan man vel ikke bruge? Har i nogle tips eller er jeg nødt til at købe 1 ltr. til 170 kr? :o(

Er desuden også kommet igang med flere forskellige slags pillepunge, og fik i går vovet mig ud i noget frihåndsbroderi ;o) Glæder mig til at vise jer resultatet!

6 kommentarer:

 1. Jeg har desværre ikke så meget kendskab til maling, men du har dælme valgt en dejlig farve!!! :) God mandag!

  SvarSlet
 2. Jeg plejer altså at få lavet farveprøver i Bauhaus til 25 kr. pr. prøve...og ja det er godt nok vægmaling, men når det ikke er noget der er det store slid på, så har det altså fungeret fint...så køber jeg en spray lak og gir en omgang med bagefter. Det virker!!

  Og det gode er jo så at du kan få stort set ALLE farver i de der prøver...:-)

  Pøj pøj med projektet.

  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Er glad for at i også kan lide farven! Tror virkelig den vil være god som alternativ til alt mit hvide ;o)
  Vil prøve at købe en prøve på vægmaling i morgen, damen i butikken sagde bare at det ikke ville fungere, men hun ville jo nok også gerne sælge bøtten til 179 i stedet ;P

  SvarSlet
 4. En hilsen fra en fagudlært maler der klart vil anbefale dig at bruge en maling der er beregnet til formålet! Grunden til det er, at du får en pænere glans og finish, bedre holdbarhed og pænere resultat da malingen flyder bedre sammen og ikke laver striber som vægmalingen nemt kan gøre.
  Køb en maling til træ/metal i glans 50, så er du godt på vej.

  Hej fra Rikke, der har malet maaaaange møbler, vægge, facader osv ;)

  SvarSlet
 5. Jeg har gode erfaringer med farveprøver fra Flügger.

  Et godt tip er at medbringe farven fx hvis du har den på et stk stof eller lign, så er den lettere at finde blandt de 1000 vis af farver på farvekortene.

  Glæder mig til at se møblerne :)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.