søndag den 28. november 2010

Nye møbler til lejligheden

I dag har mine forældre været ude at købe dette bord med tilhørende stole for mig. Det er simpelthen så praktisk. Når det ikke er slået ud, er der opbevaringsplads, og der kan rent faktisk (når begge plader er slået ud) sidde 6 mennesker ved det, med lidt god vilje! ;o)
Inden alle mine ting blev pakket ned, fik jeg fotograferet det hele, så i kan se hvordan jeg boede før. Og så senere hvordan jeg bor nu! (når der ligesom kommer ting ind!)
Tv og internet kommer stadig først sidst i næste uge, hvilket er hårdt for en blogger som mig. Man kan slet ikke følge med i hvad der sker rundt omkring i blog-verdenen, og savner at se tv! Vil derfor i stedet tage nogle Friends dvd'er med hjem, og så brodere lidt. Glæder mig allerede! Håber i har haft en dejlig 1. søndag i advent, og har fået julehygget lidt mere end jeg har!

3 kommentarer:

 1. Jeg har lige vist bordet til min yngste datter, der flytter til sommer og hun blev helt vild for det er lige sådan et hun vil kunne have på sit lille hummer af et kollegieværelse . Så tak for kikket . Det er altid godt med gode idéer :-)
  Mvh Kirsten

  SvarSlet
 2. De stole er så fine. Vi har lige sat dem på vores ønskeseddel :-)

  SvarSlet
 3. Er glad for at det kunne inspirere! Synes virkelig det er en genial løsning når der ikke er så meget plads, og så sidder man fantastisk ved det ;o)
  Glædelig jul og godt nytår til jer begge! :D

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.