tirsdag den 26. oktober 2010

Er det okay at tænke på jul allerede nu?

Jeg er ihvertfald omgivet af den dagen lang, hver eneste dag! Ved bageren har vi i dag fået julekagerne frem, og det er altså svært at lade være at stå og nyde den julestemning, der kommer frem ved duften af klejner. Så selvom jeg normalt er meget imod at butikkerne stiller det hele frem i starten af oktober, så kan jeg nu alligevel ikke lade være med at være bare lidt glad for det. Ihvertfald i år ;o) For det er da hyggeligt!! :o)
Og nedenstående julepynt fra Føtex ville jeg da ikke være ked af at eje! Hvad siger i?
12 kommentarer:

 1. Godt at høre jeg ikke er den eneste der er på vej i jule "mode" :)

  Og fantastiske ting Føtex har i år, de cupcakes og svampe er så fine :D

  SvarSlet
 2. Julia, jeg har det på samme måde som dig - jeg ææælsker julen!... Og det gør ikke mig noget, at Føtex allerede har lagt julepynten frem på hylderne!.Det er kun skønt, synes jeg!

  SvarSlet
 3. Er også vild med de skønne ting i Føtex julekatalog...især de flotte rådyr er jeg faldet pladask for! Nu går jeg bare og krydser fingre for, at der stadig er nogen tilbage når jeg nu skal vente på pay-day på fredag...(er ikke sikker på at jeg bliver super populær ved manden hvis jeg fyrer den sidste hyre af på julepynt sidst i oktober måned!!:-)
  Kh. MAlene

  SvarSlet
 4. Flotte ting. Og lige nu sidder jeg og ærger mig over, at jeg blev overtalt til at handle i Rema1000 i stedet for Føtex her til aften. Gad vide om Manden min vidste Føtex havde fundet pyntet frem???

  SvarSlet
 5. Jeg plynderede føtex i mandags for de skønne juleting. Kunne slet ikke lade være.

  SvarSlet
 6. Oh, de der dådyr går lige i mit julehjerte. Føtex here i come.

  SvarSlet
 7. Åh my god!!!! Ville dø for at kunne komme i en Føtex nu!!!!!

  SvarSlet
 8. OKAY! Jeg er på vej til Føtex ;) Tak for tippet.

  SvarSlet
 9. Hej Julia

  Ej hvor sjovt - igår i pausen strøg jeg ned i føtex og skulle have de mange lækre sager:)

  Så fine ting:)

  SvarSlet
 10. Klart man får tänka på julen redan nu! Det är ju mindre än 2 månader kvar! :-)

  SvarSlet
 11. Hei, i dag oppdaget jeg bloggen din, så fin den er. Jeg legger meg til som følger jeg. Jeg bare elsker å gå å kikke i Føtex når vi er i Danmark, Norge har noe å lære av dere dansker når det gjelder interiør. Kikk gjerne inn til meg på bloggbesøk om du har lyst også, legger du igjen en kommentar blir jeg hoppende glad. Mvh Wilhelmines blogg, Norge

  SvarSlet
 12. Jeg syntes også det lokker og har da også været et smut i Føtex... men jeg har sat det lidt til side og venter med at pynte op lige omkring d. 1. december :-)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.