søndag den 5. september 2010

Hvor heldig har man lov at være!?

Jeg har lige fundet ud af at mit nyindkøbte store stykke stof er intet mindre end et helt nyt dynebetræk! Havde ellers regnet med at jeg kun ville sy nogle puder og så sælge resten, men det kan jeg da næsten ikke nænne længere. Det passer jo oven i købet super fint til mit hjemmesyede dynebetræk! :o)

8 kommentarer:

 1. Ih, det kan jeg da godt forstå. Jeg har også lige fået et helt betræk ind og overvejer virkelig også at bruge det som bertræk.
  Jeg elsker i øvrigt dit nye betræk. Jeg har det i lyserødt og en lillebitte rest lilla tilbage, men synes det er så smukt så smukt :)

  SvarSlet
 2. Heldige asen:) Jeg ville også bruge det som betræk...i hvert fald til at starte med. Så kan du altid klippe det op til puder og andre projekter på et senere tidspunkt.

  SvarSlet
 3. Åååhhh Julia. Det er jo *mit* stof det der. Mit absolutte favorit, som jeg har et lille bitte stykke af, jeg nærmest kæler lidt hver gang jeg ser det i stofhylden...Hjertesuk! Hvis du vil af med det, så siger du lige til, ikke? ;)

  SvarSlet
 4. Ihh hvor er det lige skønt!
  kan godt forstå hvorfor du ikke nænner at klippe i det - jeg er overbevidt at man sove søde drømme i det betræk :)


  KH Vibeke

  SvarSlet
 5. Det er også et rigtigt fint mønster med flotte farver, så jeg kan godt forstå at du ikke nænner at sætte saksen i det!

  SvarSlet
 6. Hvor er det flot! Jeg tror da også jeg skal på udkik efter noget blåt med blomster, - måske i første omgang i tapet til en lille skammel fra Ikea.

  Tak for din søde kommentar på min nye blog :-)

  SvarSlet
 7. Mmmm lækkert!
  Skulle du have lyst til an bytter så ved du hvor jeg holder til (:

  SvarSlet
 8. Tak for de mange fine kommentarer piger! Elsker det også så meget, og glæder mig næsten til mit nye hjemmelavede et af slagsen bliver beskidt så jeg kan få dette på ;o)
  Skal nok fortælle her på bloggen, hvis der kommer noget af det til salg på et tidspunkt ;P

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.