mandag den 2. august 2010

WUHUUUSå har jeg endelig fået bekræftet at jeg har fået en standplads på det velbesøgte Ingerslevs Boulevard den 15. august! Glæder mig helt vildt! Det er en af de store pladser, men tror ikke det bliver noget problem at fylde den ud ;o) I må endelig sætte kryds i kalenderen og kigge forbi min bod! Det kunne være hyggeligt at se jer!

I går var jeg (som mange af de andre bloggere) til blogtræf her i Århus. Det var super hyggeligt at se og ikke mindst snakke med jer! Dog var der alt for mange til, at jeg nåede at snakke med jer alle sammen! Det må blive i næste omgang! Det er lidt sjovt at kigge sig omkring på de mange blogs nu, og rent faktisk vide hvem der sidder bag skærmen.

Vi havde det vildeste byttemarked med stof og tapet! En sand fryd for øjet!
Fik ikke taget et eneste billede af dagen (der var jo så meget at se til!), så har lånt billederne af Karen. (Håber det er okay?)

8 kommentarer:

 1. Hej Julia,
  Nu er der en del af jer "Århus piger" som skriver meget om det her Ingerslev loppemarked...hva´ er éd for noéd???? Hvor kan jeg finde info om det?? Jeg bor i Randers,så mon ikke det kunne være turen værd:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Hej Julia

  Selv tak for sidst - var så hyggeligt at møde dig - og hvor er du bare en sød pige!!

  Tak for de fine stoffer - som jeg rigtig nyder :)

  Jeg vil mægtig gerne på Ingerslev - kørte jo forbi i går og hvor så det bare vildt hyggeligt ud. Hvor ofte er det der?

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Malene, du går glip af noget meget stort! Det er et gigaloppemarked inde på Ingerslev boulevard i Århus. Det er der den 1. og 3. søndag hver måned fra april til september(mener jeg).
  Jeg bor selv i Randers og kommer der ret ofte.
  Jeg plejer at parkere i bruuns galleri, for så er det nemt at komme ned og læsse evt. store som små indkøb af og gå et par runder mere på loppemarkedet :D

  SvarSlet
 4. Tak for tippet Lise...det må jeg bestemt afsted til, ingen tvivl om det....Åh min mand ser altid SÅ træt ud når jeg kommer hjem fra loppemarkeder med bagagerummet fyldt med alverdens nips og møbler som venter på at blive sat i stand - "se nu min garage" siger han:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Haha! Det gør min familie også! Sukker højlydt og ryster på hovedet! ;o)
  Men det er virkelig en stor oplevelse for loppeentusiaster som os, at besøge Ingerslevs! Der er SÅ meget at se på! :D
  I kan se her: http://www.lions-bagagerumsmarked.dk/pages/info.html hvilke dage det er der! :o)

  Og ved du hvad Mia: Du var virkelig også en fornøjelse at møde IRL! Sikke en fighter du er! Med et fantastisk positivt væsen! Imponerende og ikke mindst inspirerende! :D

  Mange hilsner Julia

  SvarSlet
 6. Ih, hvor fedt, Julia! Jeg kommer i hvert fald og besøger dig på Ingerslevs :)

  SvarSlet
 7. Hej Julie
  Har først lige opdaget, at dit loppemarked foregik i Århus... Vræl. Så det gik jeg glip af, men kommer og kigger på dine lækre sager d. 15. så :) ( Hvis jeg kan finde det - er ny i byen )

  SvarSlet
 8. Hei Julia
  Har du fremdeles stoff som du ønsker å bytte eller selge? I så fall er jeg interessert. Ta en kikk på bloggen min: http://vaarglad.blogspot.com/p/bytteside.html
  Jeg kjøper gjerne også.
  Kontakt meg gjerne på t-klev2@online.no om du er interessert.


  Hilsen Torill

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.