mandag den 28. juni 2010

Projekt børneværelseHar fået til opgave at designe et nyt børneværelse til min kusine på 2½ år. Temaet er indtil videre hvid som grundfarve, med farvepletter rundt omkring. Faren er ikke meget for retro ;o) For at sige det mildt, så det skal være i et meget begrænset omfang.. Så jeg er ved at overveje de forskellige muligheder. Har vist disse inspirationsbilleder, som faldt i god jord. De er alle hentet fra nettet, så hvis der er nogen der kan kende deres egne billeder, må i endelig sige til så skal jeg nok skrive link!
Nu kommer det punkt så, hvor jeg har brug for jeres hjælp!
Hvad kan piger på 2½ godt lide at lave?
Jeg tænker lidt på at lave et legekøkken, et langt bord hvor hun kan tegne, gulvpuder og nogle kasser til legetøj. Ved ikke om det passer til alderen? Eller har i andre forslag?

Havde i går det mest fantastiske studentergilde for min familie. Det var så rart at se alle sammen, lokalet var perfekt til formålet, og jeg synes at min pynt fungerede rigtig fint! Om aftenen havde jeg inviteret nogle veninder til afbrænding af notater, som vi gjorde ved et bål i haven! Sikke en lettelse at komme af med alt det bras! :o)
Senere fik jeg migræne og har sovet hele dagen i dag. Derfor bliver jeg desværre nok nødt til at udskyde stofbytteriet lidt. Men der kommer løbende på fra i dag af. Så stay tuned!

4 kommentarer:

 1. Åh suk nogle fine værelser. Er helt vild med hjørnet med træet, det ser SÅ hyggeligt ud.
  Kender du Barbaras blog (kaerlighilsenb), hun har nemlig lavet et fint børneværelse til sin datter.

  SvarSlet
 2. Min datter på 2år elsker dukker. Så måske du skal lave noget med plads til dukkesenge og dukketilbehør.
  Er helt sikker på at værelset nok ska blive super godt.

  SvarSlet
 3. Hej Julia,

  Dine idéer og planer passer perfekt til alderen, men ja noget plads til dukkegrej - vogn, seng evt. en højstol til dukken, et puslebord og den slags, og en passe/kurv til dukketøj, så er det helt perfekt.

  Evt en tavle til væggen (malet med tavlelak måske bare) - også sjovt for de små især.

  SvarSlet
 4. Tak for hjælpen alle! God idé med dukkegrej. Der kan man jo også snige lidt farve ind! ;o)
  Havde faktisk aldrig set Barbaras blog, men sikke dog et fint værelse hun har kreeret. Helt klart også god inspiration!
  Skal ned i denne uge og se hvad der kan blive plads til, og så kunne man jo lige høre den lille, samt far, hvad der et hit at lege med for hende :P

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.