tirsdag den 9. marts 2010

Tak skal i ha!

For den super gode opbakning om min lille konkurrence! Dejligt at se at så mange vil lege med! Som lovet kommer der nu endnu flere præmier, da der er kommet over 80 læsere! Skal lige have gennemtænkt hvad det mon skal være! ;o)
Har i dag været ved at omrokere på værelset, og så har jeg været ved at sætte en masse ting til salg på Trendsales. I kan se alle annoncerne her!
Skal simpelthen have mere plads på værelset, og det skal være NU! Får simpelthen spat af at vandre omkring med stof til knæene, hele tiden bange for at træde på et eller andet projekt, som ikke så godt kan tåle at blive FLADMAST. Overvejer derfor også meget kraftigt om jeg skal melde mig til Kup! endnu engang. Men starter ihvertfald ud med annoncer på Trendsales. Og så kan i også altid kigge forbi min hjemmeside juliarunge.dk hvor der også indimellem vil ligge diverse smykker og selvfølgelig mine mange punge.
Her lige et lille smugkig på sagerne der er sat til salg.


Billeder af omrokering følger senere. Først får i lige gårsdagens projekt at se. Fugle på skabet! Hvad synes i? Ved endnu ikke helt selv hvad jeg synes, men de er jo nemme at pille af igen! :o)

4 kommentarer:

 1. Hej Julia :-)

  Wenche er mit fornavn ;-)

  Rigtig fine øreringe!

  KH

  SvarSlet
 2. Hej Wenche! Så blev det mysterie da lige opklaret. Har aldrig hørt navnet før! Men super fedt navn du har dig dér, og unikt må man da sige! ;o)
  Mvh. Julia :P

  SvarSlet
 3. Hej Julia...
  En fin idé...:) Hvordan har du sat fuglene fast..?
  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Hej Anne. To af dem er klippet af hyldepapir hvor der allerede var klister på bagsiden. Og den sidste (Fra Rie Elise Larsen)har jeg sat på med noget så simpelt som limstift! Og for at det ikke skal være løgn, er det den der holder bedst! Så det kan anbefales ;o)
  Mvh. Julia

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.