søndag den 21. februar 2010

Samlermani..
Samlermani har jeg altid haft! Har i dag haft gang i noget oprydning, sortering og udsmidning! Og faldt over min enorme samling af Diddl-ting, glansbilleder og påklædningsdukker! Er virkelig chokeret over hvor mange af mine dengang sparsomme lommepenge der er blevet brugt på disse ting! Og det "værste" ved det hele er vel at intet har ændret sig! Jeg gør det jo stadig.
Køber, bytter og modtager retrostof i stakkevis.. Det er min nye mani (sammen med alle de andre). Det er næsten skræmmende så meget tid, så mange penge, og ikke mindst så meget plads som tingene tager!
Men altså, det er jo fedt så længe det varer, og jo ældre man bliver jo mere bevidst bliver man nok også om sine manier, og vælger dem med omhu. Det er jeg i hvertfald blevet bedre til med årene.
Tror om ikke andet, at der går lang tid  før jeg lægger stofferne fra mig. Jeg elsker dem jo. Uanset om der er plads til dem eller ej!
 
Kodeordet er bare at gøre plads til tingene. Vil derfor høre om der er nogen hvis piger (eller drenge) der samler på Diddl-ting (papirsblokke, ringbind, post-its osv.), glansbilleder (gamle og nye) eller måske nogen der kunne synes det var sjovt at lege med påklædningsdukker (også nyere og gamle).
Jeg kan nemlig ikke nænne at smide dem ud, og kan stadig huske hvor meget jeg elskede at lege med det da jeg var lille. Er der nogen der er interesserede? :o)

5 kommentarer:

 1. Hej Julia.
  Det med samlemani kender vi også til i vores hus. vi har været igennem servietter, diddl, visklædere og ikke mindst glansbilleder, som stadig har den helt store interesse. Så dem er vi meget interesset i.

  SvarSlet
 2. Det lyder godt! :o) Jeg har en hel mappe med dem. Kan du ikke sende mig en mail på
  julia-runge@hotmail.com ?
  Så kan vi lige aftale nærmere!

  SvarSlet
 3. hej Julia.

  Så har jeg overført pengene til dig, glæder mig til at se dem.

  SvarSlet
 4. Hej igen.
  Jeg har modtaget de fine sager. Tak for handlen.
  Mette

  SvarSlet
 5. Det er jeg glad for at høre! Selv tak! :o)

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.