onsdag den 24. februar 2010

Mere stof til change-awayDer er kommet til nyt stof til mit change-away indlæg. Er gået i gang med projekt dynebetræk, og skal have klippet en helt masse firkanter til patchwork. Og det er så her jeg håber i kan hjælpe. Har mange blålige farver, og vil gerne have lidt andre med os. Leder ikke efter nogle specifikke farver, så længe det er retrostof, med ikke alt for stort et mønster. :o) Restenaf mine stoffer til bytte kan du se på dette indlæg.

Billeder sendes til min mail                 julia-runge@hotmail.com

10 kommentarer:

 1. Hej Julia
  Jeg er interesseret i et stykke af dit stof nr. 21 og et stykke af nr. 24. Hvis du skriver din mail så sender jeg billeder af det jeg har at bytte med.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Hej Julia
  Ved ikke lige hvor min kommentar blev af, så jeg prøver lige igen:)
  Jeg er interesseret i dit stof nr. 12, 15, 16, 21, 24 - Har retrostof i mange forskellige farver og sender gerne billeder, hvis du skriver din mail!?

  SvarSlet
 3. Hej Julia,

  Jeg er vild med nr. 24, s hvis du vil bytte med det (og allerhelst et stort stykke), så er jeg meget interesseret. har jo alle stofferne i min blogbutik, men også 15-20 andre til bytte, jeg kan maile dig billeder af, hvis du sender mig en mail...

  Adressen er på min blog...

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 4. Hej Malene! Jeg har lige tilføjet min mail nederst i indlægget! Glæder mig til at modtage billeder! :D

  Hej Helle! Vil gerne bytte et stort stykke af nr. 24 til dig, men det kommer an på hvor meget Malene skal bruge selvfølgelig. Der var ikke lige noget der fangede i shoppen pt., så du må også meget gerne sende billeder!
  Har du modtaget pungene? :o)

  SvarSlet
 5. Hej Julia
  Har modtaget din pakke i dag og har siddet og beundret og nusset om alt det fine stof:) Glæder mig sådan til at gøre brug af det. Har netop afsendt din pakke, så du skulle gerne have den mandag:) Håber du bliver ligeså tilfreds med vores bytte-handel, som jeg er!
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Er glad for at du kan lide det! :D Glæder mig til at modtage din pakke!

  SvarSlet
 7. Hej undskyld mit sene svar - du har skrevet på min blogshop. Jeg er også interesseret i din nr. 24 - bytter gerne mindre lapper, hvis det er? Kh. Mette

  SvarSlet
 8. Hej Mette! Mener du mindre lapper af dem jeg har ønsket af dig? Eller mindre lapper af mit nr. 24? ;o)
  Og velkommen som fast læser af bloggen :P
  Kh. Julia

  SvarSlet
 9. Hej Julia - Undskyld mit sene svar - hvor store lapper har du brug for? Jeg samler ind til lappetæpper str. ca. 20 x 20 cm. Kh. Mette

  SvarSlet
 10. Jeg har brug for lapper der er mindst 22 x 22 cm. Er du interesseret i andre end nr. 24. Har ikke så du kan få særlig mange lapper af den..

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.