torsdag den 4. februar 2010

København JUBII

Så er jeg så i København på studietur! Har i dag vandret rundt som en tosse med et stort kort foran hovedet. Og med det fine blæsevejr blev det hele jo kun meget sjovere (for alle andre)   ;o)
Vi skal her i København interviewe folk om bæredygtighed, og der har mig og min veninde så valgt at have om genbrug. På min opfordring (selvfølgelig)!

Fandt i dag 2 super smukke retro vattæpper i blå og lilla farver med hvid baggrund. De er uden tvivl noget af det fineste jeg har set længe! Det afspejlede prisen desværre også. :o( Og da der var to af dem kunne jeg ikke lade være med at købe begge! :b Men men men, kan jo ikke bruge to af den samme.

Derfor vil jeg høre, om der er nogen der er interesseret i det ene? Det sælges for 200 kr. (som det kostede i butikken) og så vil det selvfølgelig være smart hvis det kan afhentes i Århus/Tilst eller København som jeg er i nu :o) Så sparer man ihvertfald portoen.

PS. Er der nogen der kender nogle gode genbrugsbutikker der sælger stof? :o)
PPS. Beklager den lidt dårlige billedkvalitet, men er som sagt på hotel :b
PPPS. Farverne er lidt mere klare i virkeligheden.

9 kommentarer:

 1. hihi..ppps har jeg aldri hørt om før*skratt*
  NYDELIG teppe..SYnd jeg bor i et annet land*Sukke*

  SvarSlet
 2. Hei søting! Sorry mitt fravær, har så dårlig samvittighet. Har stoffene liggende her, ferdig klippet opp til og med.. *sukk*

  Og det vatteppet..hjelp, gjett om jeg fikk hjertebank nå. Det skulle jeg gjerne hatt det :-o Tenk om jeg var i København..ååå..

  Håper det får et godt hjem hos noen andre ihvertfall og at jeg finner et også snart :-)

  SvarSlet
 3. Hej Julia

  Sikke nogle lækre tæpper. Måske er jeg interesseret. Vi kan jo se om der er andre der har lagt bud ind på det inden, men ellers kan vi snakke om det, når vi skal mødes og bytte tapet snart ;)

  SvarSlet
 4. Ha ha, nu kom der et af de der godkendelsesord som lidt findes i virkeligheden; heaticks. -lyder som headaches sagt med en sjov accént, måske jamaicansk :P

  SvarSlet
 5. Så har jeg igen mulighed for at komme på nettet ;o)

  Ida Susanne: Hehe, sådan går det jo når man er for doven til at smide det ind i teksten :P Så må man jo lige opfinde sine egne ord :D

  Camilla: Du skal ikke have dårlig samvittighed!:D Vi når det nok! Jeg skriver lige en mail så vi kan aftale det færdigt. Det er ved at være et stykke tid siden, så har næsten helt glemt detaljerne ;o)

  Julia: Det lyder bare godt! Var det her i slutningen af feb. at vi havde aftalt at mødes? :D
  Elsker også bare nogle af de godkendelsesord der dukker op! Fed én du fik der :P

  SvarSlet
 6. Jeg kunne måske godt være interesseret. Måske det var noget med en lille byttehandel..?

  SvarSlet
 7. Det kunne godt være.. :o) Kigger lige forbi.

  SvarSlet
 8. Super, jeg har sendt en mail afsted med billeder :)

  SvarSlet
 9. Havde du lyst til at bytte??

  SvarSlet

I love comments and I appreciate every single one of them.